1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-11-2012 14:50

Οι εννιά άξονες δράσης του Κογκαλίδη και η συνεργασία του με την ΕΟΠΕ

Ο Γιώργος Κογκαλίδης στις πρώτες του δηλώσεις στο volleynews.gr ως πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ αναφέρθηκε στα όσα εξήγγειλε και στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης χθες βράδυ. Αναφέρθηκε στους εννιά άξονες δράσης του και ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία διάθεση αντιπολίτευσης στη διοίκηση της ΕΟΠΕ αφού ως γνωστόν ήταν μέλος της Κίνησης Volley 2012 στις εκλογές του Σεπτεμβρίου:
«Επειδή το όνομα μου σηματοδοτεί καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τα διοικητικά της ΕΟΠΕ θέλω να ξεκαθαρίσω πως η νέα διοίκηση της ΕΣΠΕΔΑ δεν αποτελεί μέρος του volley 2012. Είμαστε αυτόφωτοι και ξεκαθαρίζουμε πως επιθυμούμε την αγαστή και δημιουργική συνεργασία με την ΕΟΠΕ. Ήδη ενημέρωσα και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Αχιλλέα Μαυρομάτη που μας ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο μας. Έχουμε να κάνουμε πολλά. Βασικοί άξονες δράσης είναι: Πρώτον ο περιορισμός εξόδων και αναζήτηση νέων εσόδων με τη δημιουργία επιτροπής μάρκετινγκ. Δεύτερον, τροποποίηση καταστατικού για να ψηφίζουν όλα τα σωματεία ακόμα και αυτά που έχουν μια ομάδα, διότι παρουσιάστηκε το φαινόμενο ο Εθνικός Πειραιά που είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΕΟΠΕ να μην έχουν δικαίωμα ψήφου. Τρίτον αλλαγή γραφείων της Ένωσης που τώρα βρίσκονται στην οδό Σολωμού 100 με μηνιαίο ενοίκιο 550 Ευρώ. Θα βρεθούν άλλα γραφεία και θα είναι χορηγία στην Ένωση. Τέταρτον, ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση σημαντικών αγώνων και τελικών αγώνων. Πέμπτον, ευρεία σύσκεψη σωματείων για κατάθεση προτάσεων και επάνδρωση των επιτροπών της Ένωσης. Έκτον, κεντρική συμφωνία για αθλητικό υλικό σε όλα τα σωματεία. Έβδομον, αλλαγή ημερών των αγώνων μετά από σύμφωνη γνώμη των σωματείων ειδικά των πρωταθλημάτων εφήβων νεανίδων. Όγδοον, θεσμική συνάντηση με την ΕΟΠΕ αφού ενημερωθούμε για τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν στην Ένωση και το ποιες εκκρεμότητες χρίζουν άμεσης αντιμετώπισης. Ένατον, θα αναβαθμιστούν οι τελικοί κυπέλλων πρωταθλημάτων και αναπτυξιακών ώστε οι διοργανώσεις να είναι γιορτές για το άθλημα».
Περισσότερα από την κατηγορία: Συγχαρητήρια για το... ένατο »

3 σχόλια

  • Comment Link ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 14:32 posted by ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    Όλα ωραία και καλά είναι αυτά που λες και προτείνεις φίλε Γιώργο και εγώ πιστεύω ότι το άθλημα δεν σήκωνε και δεν σηκώνει στείρα αντιπολίτευση, αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση. Έχει σιχαθεί όλος ο κόσμος αυτή τη πρακτική, αυτή η λογική οδήγησε την Ελλάδα στο σημερινό κατάντημα της.
    Το ερώτημα όμως εγώ το αντιστρέφω, όταν δεν έχει γράψει κουβέντα το site της Ε.Ο.ΠΕ για τις εκλογές της ΕΣΠΕΔΑ που έγιναν πριν μία εβδομάδα, όταν δεν έγραψε καν για τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου, τότε πόσο αισιόδοξος μπορεί να είναι κάποιος για τις καλές προθέσεις συνεργασίας της Ομοσπονδίας ;;;
    Εύχομαι για το καλό του αθλήματος να διαψευστώ. Μακάρι να υλοποιηθούν όλες αυτές οι σκέψεις σας ώστε να γίνει κάποια στιγμή η ΕΣΠΕΔΑ το νέο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας για όλες τις Ενώσεις. Τότε κάνεις δεν θα μπορεί να ισχυριστεί ότι όλα αυτά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.
    Είναι ο καλύτερος τρόπος να πολεμήσει κανείς τι σημερινή επικρατούσα λογική.
    Καλή επιτυχία εύχομαι και πολύ δύναμη για τη συνέχεια.
    Άγγελος Κυριακίδης

  • Comment Link Θανάσης Μαργαρίτης Σάββατο, 01 Δεκεμβρίου 2012 08:39 posted by Θανάσης Μαργαρίτης

    Συγχαρητήρια και ευχομαι κάθε επιτυχια στο έργο σας! Είμαι σίγουρος πως η ορεξη υπαρχει, η διάθεση υπάρχει, η τεχνογνωσία και η γνώση των βασικών προβλημάτων υπάρχει. Όλα τα παραπάνω μαζί με την καλή συνεργασία σίγουρα θα φέρουν αποτελέσματα.
    Θανάσης Μαργαρίτης.

  • Comment Link  kwnnos Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2012 14:09 posted by kwnnos

    καλη επιτυχια!!!
    οι προθεσεις υπαρχυον...οι εμπειριες θα δημιουργηθουν αλλα στο νεο δ.σ. υπαρχουν ανθρωποι του βολει που δεν πρεπει να εχουν εκει θεση...

    με μαυρη προιστορια και ανθρωποι που κανουν κακο που υπαρχουν στις ομαδες τους...ελπιζω να μην κανουν κακο και στην ενωση μας.

    Φιλικα παντα μιλάω

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ