1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2017 14:23

«Χλωμό» το ευρωπαϊκό για παμπαίδες και παγκορασίδες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΟΠΕ η παρουσίαση των νέων Ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Αρσενιάδη (Εθνική Ανδρών), Γιώργου Ρούση (Εθνική Γυναικών) παρουσία του προέδρου της ΕΟΠΕ Γιώργου Καραμπέτσου.
Η είδηση ωστόσο προέκυψε στο... περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, καθώς ο Καραμπέτσος, δήλωσε η ομοσπονδία αδυνατεί να ανταποκριθεί στα έξοδα που προέκυψαν μετά από την πρόκριση των εθνικών ομάδων παγκορασίδων και παμπαίδων στα αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Έτσι μπορεί τα παιδιά να κέρδισαν την πρόκριση στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να μην έχουν τη δυνατότητα να παίξουν στα τελικά.

«Η Εθνική παμπαίδων έχει προκριθεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας και οι Παγκορασίδες στο ευρωπαϊκό της Βουλγαρίας. Δεν είμαι σίγορος να σας πω όμως ότι θα συμμετέχουμε. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι αδύνατη η συμμετοχή μας. Οι λόγοι ειναι οικονομικοί. Δεν μπορούμε να υποστηρίξουμε το κόστος των μετακινήσεων και των παραβόλων. Ευελπιστώ οτι η πολιτεία θα μας βοηθήσει να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτά τα παιδιά να παίξουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δώσαμε σε οφειλόμενα παλαιών ετών γύρω στις 120.000 ευρώ. Η δυνατότητα της ομοσπονδίας να υποστηρίξει τις Εθνικές ομάδες, λόγω των κατασχέσεων, είναι μικρή και μερικές φορά αδύνατη», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ.

3 σχόλια

  • Comment Link Ισνογκουτ Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 22:31 posted by Ισνογκουτ

    Δωσε απο το εκατομμύριο που υποσχεθηκες στα σωματεία οτι εχεις έτοιμο μόλις βγεις εσυ και ο Μελι.

  • Comment Link Xorigoi Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 13:48 posted by Xorigoi

    Την αλλαγή σελίδας στις εθνικές ομάδες δεν είδαμε,οι κατασχέσεις για οφειλές υπάρχουν αλλά και κάποιοι ρομαντικοί δεν έχουν κινηθεί κατά της ομοσπονδίας και ουσιαστικά έχουν χαρίσει χρήματα για ψαξτο πρόεδρε.

  • Comment Link pao29 Πέμπτη, 04 Μαΐου 2017 11:52 posted by pao29

    μπορειτε να βγαλετε ενα ημερολογιο με τους διατελεσαντες προεδρους της εοπε, με τους κορυφαιους προπονητες που περασαν και τους νυν, μπορειτε να κανετε φωτογραφιση οπως στην ιταλια νομιζω αλλα αντι για κοπελλες να βαλετε μουσατους, και αλλα πολλα...δεν ξερω αν τραγουδαει ο μουσατος αλλα αν κανατε και μια συναυλια εκει στο χωρο σας στο οακα;;;οι γονεις μηπως θα πρεπει να καταβαλλουν το αντιτιμο για να πανε να παιξουν τα παιδια τους;;;τοσες ιδεες σας εδωσα, ελπιζω να σας φανουν χρησιμες...ρουσση δεν μιλας με ναξο μπας και σου δωσουν κεφαλογραβιερες να βαλει η εοπε στη κληρωση;;;(1 ευρω ο κληρος)...

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ