1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-05-2017 11:46

Το σήκωσε η Άρτεμις (video)

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, η Άρτεμις Κορυδαλλού σήκωσε το κύπελλο της πρωταθλήτριας του ομίλου της ΕΣΠΕΔΑ για τη Β Εθνική γυναικών.


Προηγουμένως είχε με 3-0 (31-29, 25-20, 25-20) τον ΑΟΝ Αργυρούπολης, σε έναν συναρπαστικό αγώνα. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη να γίνει στην Αργυρούπολη, αλλά δεν είχε βαθμολογική σημασία και ο ΑΟΝΑ συναίνεσε να αλλάξει η έδρα για να γίνει η φιέστα. 

Ειδική τιμή έγινε τόσο στην Αθηνά Δηλαβέρη, όσο και στην αρχηγό Ρούλα Μουτζουρίδου που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο (Μάλιστα με τη Μουτζουρίδου πριν μερικά χρόνια είχε ανέβει και στην Α1).  Ακόμα τα κορίτσια των ακαδημιών έκαναν έκπληξη μια τούρτα στην αρχηγό και προπονήτριά τους, ενώ στην τηλεόραση του γηπέδου έπαιξε ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της έμπειρης πασαδόρου.

Media

Σχετικά άρθρα

  • Σπουδαία νίκη για τη Λαμία στον Κορυδαλλό
    Δύσκολη νίκη με ανατροπή, πήρε η Λαμία στον Κορυδαλλό κόντρα στην Άρτεμις με 2-3 για την 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ. Οι γηπεδούχες αν και προηγήθηκαν με 2-1 δε μπόρεσαν στη συνέχεια να αντισταθούν στην αντεπίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων που γύρισαν το ματς και πήραν το τάι μπρέικ με περίπατο.
  • Τρίποντο-περίπατος για το Αιγάλεω κόντρα στην Άρτεμις
    Απογευματινός περίπατος εξελίχθηκε για το Αιγάλεω, το γειτονικό ντέρμπι με την Άρτεμις Κορυδαλλού για την 9η αγωνιστική της Πρι Λιγκ.
  • Οι Αμαζόνες τη νίκη, η Άρτεμις τις εντυπώσεις
    Στην κορυφή της βαθμολογίας γύρισαν και πάλι οι Αμαζόνες, οι οποίες για την 7η αγωνιστική της Πρι Λιγκ επικράτησαν με πολύ άγχος 3-1 της ουραγού Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία έφτασε πολύ κοντά στο να φύγει με βαθμό από το κλειστό της Ερυθραίας.
  • Νίκη «βάλσαμο» για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό
    Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τον Πανιώνιο στον Κορυδαλλό για την 6η αγωνιστική της Πρι λιγκ. Οι «κυανέρυθρές» με υπηρεσιακή προπονήτρια την Αθανασοπούλου, μετά την παραίτηση του Γιάννη Μακρόπουλου, κατάφερε να κάνει την ανατροπή με 1-3 αν και έχασε το πρώτο σετ.
  • Επιστροφή στις νίκες για τα Βριλήσσια που περιμένουν Αμαζόνες
    Την τρίτη του νίκη σε πέντε αγώνες πανηγυρίσε ο ΦΟ Βριλησσίων. Η ομάδα του Κώστα Ταμπουρατζή επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 σετ της Άρτεμις Κορυδαλλού και έφθασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα της Pre League και περιμένει να υποδεχτεί την 6η αγωνιστική σε ντερμπι κορυφής τις πρωτοπόρες Αμαζόνες, στην πρωτη μονομαχία των βορείων προαστίων.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ