1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-05-2014 15:28

Πρωταθλήτρια η Παλλήνη και πανηγυρική άνοδος στην Α2 (video)

Ο Α.Ο.Παλλήνης πανηγυρίζει την άνοδο του στο πρωτάθλημα Α2 γυναικών πετυχαίνοντας έναν πολυετή στόχο και ένα όνειρο των αθλητριών του που στην πλειοψηφία τους προέρχονται από την ακαδημία ή έχουν πολλά χρόνια στην ομάδα.
Με οδηγό τον Βασίλη Ξεροβάσιλα και συνεργάτη τον Τάσο Αντωνάκη η Παλλήνη έκανε εκπληκτική πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα με μόλις μία ήττα στην κανονική περίοδο και μία ήττα στον πρώτο τελικό των πλέι οφ κόντρα στον Γ.Σ.Χαλανδρίου. Ομως, στον δεύτερο τελικό νίκησε εκτός έδρας τον Γ.Σ.Χαλανδρίου με 3-1 σετ και πήρε τον τίτλο αλλά και την παρθενική άνοδο για την Α2 γυναικών.

Ο Α.Ο.Παλλήνης βρέθηκε για τρίτη χρονιά στα πλέι οφ. Πέρυσι έχασε την άνοδο από τον Παπάγου και πριν δύο χρόνια τερμάτισε στην 4η θέση.

«Εφέτος ήταν η χρονιά μας. Εκπληρώσαμε ένα όνειρο ετών για τις αθλήτριες αλλά και για τον σύλλογο. Συγχαρητήρια στα κορίτσια. Είχαν επαγγελματική συμπεριφορά. Ακόμα και την Κυριακή του Πάσχα κάναμε προπόνηση. Είχαν μεγάλο πάθος και μεγάλη θέληση για να πάρουν τον τίτλο και να ζήσουν την εμπειρία της Α2», είπε στο volleynews.gr ο Βασίλης Ξεροβάσιλας.

Για την πρόκληση της Α2 ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Σίγουρα η Α2 έχει άλλες απαιτήσεις αλλά θα είναι η ανταμοιβή των κοριτσιών. Θέλουν να ζήσουν την Α2 όπου θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και πολλές προκλήσεις. Θα δοθεί προτεραιότητα στα κορίτσια της ομάδας και θα γίνουν 2-3 προσθήκες ώστε να μπορέσουμε να αντέξουμε τον έντονο ανταγωνισμό. Ευχαριστώ τα κορίτσια για την προσπάθεια, την διοίκηση και τον κόσμο που ήταν συγκινητικός και μας στήριξε σε όλη την πορεία μας».

Η Μαρίνα Καλαϊτζίεβα είναι η πιο έμπειρη αθλήτρια. Από εκεί και πέρα όλα τα κορίτσια είναι αθλήτριες που προέρχονται από την Παλλήνη ή κοντινούς συλλόγους.
 
 
Πασαδόροι: Σοφία Πολίτη, Γεωργία Ντάρδη
Λίμπερο: Ματίνα Γιαννούλη, Ελεάνα Μπάγια
Κεντρικές: Έλσα Γρίσπου, Άννα Βενάρδου, Αναστασία Δημητροπούλου
Ακραίες: Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Χαρά Μπιτσάκου, Αλεξία Στάθη, Ίρμα Κούρτη.
Διαγώνιες: Εύα Λαλιώτη, Στέλα Πολίτη.
Προπονητές: Βασίλης Ξεροβάσιλας, Τάσος Αντωνάκης.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ