1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-01-2020 16:38

Πίτα Α.Ο.Π.Μοσχάτου: Συνεχίζουμε το δρόμο των επιτυχιών (vid - pics)

Η αθλητική οικογένεια του Α.Ο.Π.Μοσχάτου έκοψε την Πρωτοχρονιάτική πίτα της σε μία ωραία εκδήλωση που έγινε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης παρουσία του Βουλευτή Νοτίου Τομέα της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη, του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Ευθυμίου, του αντιδημάρχου Γιώργου Φελά, του ταμία της ΕΟΠΕ Τάκη Καβαλιεράκη και πολλών άλλων εκπροσώπων των τοπικών αρχών και του βόλεϊ.

Ο πρόεδρος του συλλόγου και οικοδεσπότης της εκδήλωσης Νεκτάριος Χαβατζής έκανε ανασκόπηση των επιτυχιών του συλλόγου αλλά και τους στόχους που έχει θέσει για το 2020 ενώ για άλλη μια φορά επανέλαβε το πάγιο αίτημα για την δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων στο Μοσχάτο.

«Σαν αθλητικός όμιλος Μοσχάτου, τιμούμε ανθρώπους που είναι μέσα στο χώρο του βόλεϊ, που είναι καταξιωμένοι, δηλαδή ο Βασίλης ο Πανδής ήταν ένας άνθρωπος μέσα από το σύλλογο, ο οποίος προσπάθησε και πήγε παραπάνω, ο Στέφανος ο Λεμονίδης είναι ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει, όλη την δημοσιογραφική του πένα στο βόλεϊ, καθώς και τους χορηγούς μας. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, τα παιδιά μας που ήταν εδώ, και επειδή του χρόνου κλείνουμε 25 χρόνια, του χρόνου θα κάνουμε μεγαλύτερη γιορτή», είπε ο Χαλβατζής.

Ευχαρίστησε τις προπονήτριες του συλλόγου Αρτεμις Χαλβατζή, Όλγα Χατζηδημητρίου, Μαρία Δημοπούλου και προχώρησε στις βραβεύσεις των αθλητριών και των ομάδων που διακρίθηκαν αλλά και των χορηγών του συλλόγου.Βραβεύτηκαν οι αθλήτριες Δέσποινα Λάτση και Νέλλη Μοφώρη για την εισαγωγή τους στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά ιδρύματα και συγκεκριμένα στη Νομική Σχολή Αθηνών και στην Σχολή Βιοιατρικών Επιστημών.

Τιμήθηκε η ομάδα των γυναικών του συλλόγου που ανέβηκε στην  Β΄εθνική  ΕΣΠΕΔΑ, αποτελούμενη από τις αθλήτριες Στέλλα Αντωνάκη, Σοφία Σουβατζιδάκη, Χαρά Στρατηγού, Βάσια Παυλοπούλου, Παναγιώτα Τζάνου, Κατερίνα Κουβέλη, Άννα Μπούλα, Αθηνά Κυριαζή, Λάουρα Λίτο, Ρέα Λίτο, Φανή Μούρτζη, Ευτυχία Δεληνιώτη, Βασιλική Μπαρούση, Φραντζέσκα Σκαραμάγκου, Σωτηρία Σμαμάγκα και Ευαγγελία Σπαθούλα.

Εγιναν και ειδικές βραβεύσεις και συγκεκριμένα τιμήθηκε για την προσφορά του στο βόλεϊ ο πρώην αθλητής του Α.Ο.Π.Μοσχάτου και πλέον προπονητής της γυναικείας ομάδας του Πορφύρα Βασίλης Πανδής, ο δημοσιογράφος και διευθυντής του fosonline.gr Στέφανος Λεμονίδης (το βραβείο παρέλαβε ο Κώστας Ασημακόπουλος), η Α.Ε.Μοσχάτου για την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία στο ποδόσφαιρο και οι χορηγοί Κωνσταντίνος Ντούζος ιδιοκτήτης της ταβέρνας Ψαρομεζέδες, τον φαρμακοποιό Μάριο Αναγνωστόπουλο και τον Ιωάννη Χοϊμέ ιδιοκτήτη της επιχείρησης εμπορίας ελαστικών Ιωάννη Χοϊμέ.

 

Media





Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ