1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Πρωταθλήτρια 2024 στην κατηγορία Κοριτσιών Κ18 αναδείχθηκε η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης που επικράτησε του Παναθηναϊκού στον τελικό του Final-4 με 3-1.
 Δειτε σε live streaming στις 21.45 τον τέταρτο ημιτελικό πλέι οφ Β' εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ ανάμεσα στον γηπεδούχο ΑΟ Άνοιξης και τον Φοίβο Μελισσίων. Το προβάδισμα έχουν οι φιλοξενούμενες με 2-1 νίκες ενω η σειρά  για πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα ολοκληρωθεί στις τρεις νίκες.
Μετά απο ένα φοβερό φινάλε θρίλερ κρίθηκε η σεζόν στη Β’ Εθνική Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ, καθώς η Ένωση Γαλατσίου κατάφερε να λυγίσει με 3-2 (25-19, 19-25, 25-21, 21-25, 15-13) την πολύ σκληρή ΑΕ Αμπελοκήπων, στον πέμπτο και πιο δραμτικό τελικό πλέι οφ. Η ομάδα του Αντώνη Τσακιρόπουλου που κατέκτησε παρλαλληλα  και το νταμπλ, θα εκπροσωπήσει την Ένωση Ανατολικής Αττικής στο ειδικό τουρνουά ανόδου στην Α2 που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα στο κλειστό Ηλιούπολης, μαζί με τον ΓΣΗ, τη Σούδα, τον ΠΑΟΚ Ρόδου και τον Παμβοχαϊκό.
Οι δύο φιναλίστ στο πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ18 θα είναι η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και ο Παναθηναϊκός καθώς αμφότεροι επικράτησαν στους ημιτελικούς με 3-0.
Στο κλειστό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά ανόδου νότου στην Α2 ανδρών, ενώ το αντίστοιχο στον βορρά θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο «Χαλκιοπούλειο» στην Λαμία. Την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών θα πάρουν οι 3 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Ξεκινάει την Τετάρτη 17/4 και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 18/4 στα Μελίσσια, το Final-4 Κοριτσιών Κ18 της ΕΣΠΑΑΑ.
Ξεκίνημα στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ την Δευτερα (15/4) με νίκες για το Φοίβο Μελισσίων και τον Παπάγου να κάνει μεγάλη ανατροπή στην έδρα της πρωτοπόρου Δεξαμενής με 2-3.
Mε την τετράδα Σαλίτ, Παντελούκα, Μιχαλόπουλου, Κριερή να πιάνει πολύ καλή απόδοση, οι Αμπελόκηποι έβγαλαν… μέταλλο και κατάφεραν να νικήσουν με 3-0 την Ένωση Γαλατσίου, και να ισοφάρισαν τη σειρά των τελικών της Β’ εθνικής Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ, σε «2-2». Πλέον όλα θα κριθούν σε πέμπτο τελικό την Πέμπτη 19/4, στο κλειστό του Γαλατσίου.
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Γυναικών την Παρασκευή (12/4)  με τη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης να πετυχαίνει τη νίκη-ανατροπή  με 3-2 που τη φέρνει στην κορυφή και της δίνει το πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διάρκεια των πλέι οφ τα οποία ξεκινούν απο σήμερα Δευτέρα (15/4) με τους ημιτελικούς. Οι δύο ομάδες εφόσον περάσουν στον τελικό των πλέι οφ θα ξεκινήσουν απο το 1-1 νίκες ενω στα περυσινά πλέι οφ η Δεξαμενή είχε ξεκινήσει με 2-0.
Ξεκίνημα με μεγάλο ενδιαφέρον στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής Ανδρών ανάμεσα σε Ένωση Γαλατσίου και ΑΕ Αμπελοκήπων όπου με μεγάλη ανατροπή απο 0-2, οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη με 3-2 και το προβάδισμα τίτλου με 2-1 νίκες.
Τα πρώτα ενθαρρυντικά δείγματα ανάκαμψης του ανδρικού βόλεϊ στην ποσοτική καταγραφή και σε απόλυτα νούμερα νέων δελτίων και εγγραφών στα σωματεία που ανήκουν στην Αθήνα και στο υπόλοιπο Αττικής καταγράφει η ΕΣΠΑΑΑ.
Η Ένωση Βύρωνα και ο Απόλλωνας ήταν οι δύο ομάδες που διεκδίκησαν την άνοδο στη Β’ Εθνική Γυναικών μέσω των πλέι οφ. Το πλεονέκτημα έδρας της Ένωσης Βύρωνα, όμως, δεν αποδείχθηκε καθοριστικό και η ομάδα του Απόλλωνα κατέκτησε την άνοδο.
Η Ένωση Γαλατσίου γνώρισε ανώδυνη ήττα από τον Ηλυσιακό με 0-3 κάτι που δεν ήταν αρκετό ώστε να τη ρίξει από την πρώτη θέση. Ο Ηλυσιακός κυνήγησε μέχρι την τελευταία στιγμή την δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά ο συνδυασμός αποτελεσμάτων δεν ήταν ιδανικός αφήνοντας την ομάδα των Ηλυσίων τρίτη.
Η προσοχή στρέφεται στα πλέι οφ της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών για την δεύτερη θέση, όπου η Ένωση Βύρωνα πήρε άμεσα την πρόκριση για τους τελικούς και περιμένει το νικητή του ζευγαριού Απόλλωνα Σμυρνης-Κολλεγίου Ντερή που είναι πλέον στο "2-1"
Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος Β’ Εθνικής των Ανδρών η Ένωση Γαλατσίου εξασφάλισε την πρώτη θέση.
Ένα Final -4 με θέαμα και όμορφες στιγμές ολοκληρώθηκε με τον Παναθηναϊκό να φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου στα Αγόρια Κ18 ΕΣΠΑΑΑ, καθώς στον τελικό που έγινε στο κλειστό του Μαρκόπουλου, επικράτησε 3-0 (25-16,25-19,25-12) των Νέων Βύρωνος. ΜVP του τουρνουά αναδείχτηκε ο Νίκος Κορδαλής πασαδόρος των «πρασίνων»
Πρεμιέρα στο Final-4 Κ18 της ΕΣΠΑΑΑ έχουμε το Σαββατοκύριακο 30-31/3 στο κλειστό του Μαρκόπουλου με τη συμμετοχή του Πανερυθραϊκού, Νέων Βύρωνα, Παναθηναϊκού και του γηπεδούχου Μαρκόπουλου.
Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών με τον Πανελλήνιο να πανηγυρίζει και επίσημα την κατάκτησή του και μαζί την απευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική της ΕΣΠΑΑΑ, ενω απο 1/4 ξεκινούν τα πλέι οφ για θέσεις 2-5 για την κατάκτηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί επίσης στην άνοδο.
Ο περυσινός πρωταθλητής ΓΣ Ηλιούπολης αποδείχθηκε ότι είναι πολύ σκληρός για να χάσει, καθώς στον πρώτο τελικό πλέι οφ της Β’ εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΑ, έκανε μεγάλη ανατροπή με 2-3 (25 - 18 (1), 25 - 21 (2), 17 - 25 (3), 20 - 25 (4), 9 - 15 (5), αν και έχανε με 2-0 από τον Έσπερο στην Καλλιθέα.
Για τις 12/4 μεταφέρθηκε τελικά το μεγάλο ντέρμπι κορυφής της Β' εθνικής Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, ανάμεσα στην δεύτερη Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και τον πρωτοπόρο Φοίβο Μελισσίων, το οποίο θα έκρινε την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου, το οποίο ήταν αρχικά προγραμματισμένο για χθες Τρίτη (26/3). Αιτία της αλλαγής αυτής ήταν η κλήση της παίκτριας της Δεξαμενής, Ελπίδας Τικμανίδου, στην Εθνική Κοριτσιών Κ18 για διεθνείς αγώνες.Να υπενθυμίσουμε ότι τις δύο ομάδες τις χωρίζει ενας βαθμός (Φοίβος 57β, Δεξαμενή 56β).
Με νίκες για τους γηπεδούχους ολοκληρώθηκε η 12η αγωνιστική της Β’ Φάσης στη Β’ Εθνική των Ανδρών που βρήκε την Ένωση Γαλατσίου στην κορυφή.
«Τελικό» πρώτη θέσης έχουμε στην Β’ Εθνική Γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, καθώς για την 22η αγωνιστική και τελευταία της κανονικής περιόδου, την Τρίτη 26/3 (21.45) θα αναμετρηθούν σε ντερμπι κορυφής, Δεξαμενή Μεταμόρφωσης και Φοίβος Μελισσίων.
Μία ακόμα νίκη πέτυχε η Νηαρ Ηστ στην Τοπική Κατηγορία 3 Γυναικών σε μια αγωνιστική όπου και στα τέσσερα παιχνίδια επικράτησαν οι γηπεδούχες με καθαρό σκορ.
Καμία αλλαγή δεν έφερε στις πρώτες θέσεις η 32η αγωνιστική στην Τοπική Κατηγορία 2 των Γυναικών. Και οι πέντε ομάδες που προπορεύονται πέτυχαν νίκες με καθαρό σκορ διατηρώντας το προβάδισμά τους.
Σελίδα 1 από 67

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ