1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-04-2019 15:13

ΕΣΠΑΑΑ - Kορασίδων: Σήκωσε την κούπα ο ΑΟ Δεξαμένης Μεταμόρφωσης, MVP η Ζαρκάδα του Απόλλωνα

Τον τίτλο του φαίναλ-4 Κορασίδων της ΕΣΠΑΑΑ κατέκτησε ο γηπεδούχος ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης , ο οποίος στον τελικό επικράτησε 3-1 (26-24, 19-25, 25-23, 25-16). του Απόλλωνα Αγ, Δημητρίου που έφυγε με τον ατομικό τίτλο της MVP, τον οποίο κέρδισε η Μαντώ Ζαρκάδα.

Φαβορί της διοργάνωσης ήταν η ομάδα του Μαρκόπουλου που αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου και περιορίστηκε στην τρίτη θέση που δίνει το εισιτήριο για την συμμετοχή στο αντίστοιχο Πανελλήνιο κορασίδων.

Οι συνθέσεις των Ομάδων:

ΑΟ Δεξαμένης Μεταμόρφωσης: (Πολύζος Στέφανος) , Σπαθούλα Ε,Κατσιμάνη Κούτρα, Φωτοπούλου,Στατέλη,Σταματίου ,Αθανασιάδου ,Ρουμελιώτη Παπαδοπούλου, Καλογεροπούλου ,Ζαμπουρα, Γούναρη, Παναγιωτοπούλου (λ), Βαλεντή (λ), Χατζούλη (λ), Τσιολάκη Εύα(λ).

ΓΣ Απόλλων Αγ.Δημητρίου: (Νικολακόπουλος Κων/νος) Λουκά ,Κομβόκη - Ζάγκου ,Τουρλέντου,,Ζαρκάδα,Νικολού ,Ντόκου , Σταθοπούλου,Αναγνωστοπούλου ,Νάννα ,Παπαχαραλάμπους,Παρίση Κωνσταντίνα(λ), Χαρακτηνιώτη (λ).Διαιτητές: Μαρκάτης Φώτης, Οικονόμου Μαρία Κράνια Κυριακή. Επόπτες: Σπίγγου Ειρήνη, Κώτζιας Χρήστος.

Πολυτιμότερη Παίκτρια (MVP): Ζαρκάδα Μαντώ (ΓΣ Απόλλων Αγ.Δημητρίου)

Τρίτη θέση το Μαρκόπουλο

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου που νίκησε στον μικρό τελικό με 3-0 την ομάδα Νέοι Βύρωνος. Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-10, 25-20)

Οι συνθέσεις των Ομάδων: 

ΑΟ Μαρκοπούλου: (Βασίλης Μανθάτης) Παπασιδέρη,Γιαννακούρα ,Ανυφαντή,,Αναγνώστου,Κωτσαρά,Χατζηγρηγορίου,Αλλαγιάννη, Σκουρλή, Κακαρνάκη, Βάλλια,Λεπενιώτη ,Παπαδοπούλου, Μποκή, Δήμου (λ), Στυμφαλιάδου (λ).

Νέοι Βύρωνος: (Παπαδούρης Μάριος) Βογιαντζη, Τσαπαρικου ,Μιχαλεα ,Κουμουτσου,Κονδύλη,Γκογκο ,Γιοβάνου ,Κάλφα ,Λεμπτοτεση ,Ποθητου,Καλαμπάκα,Δαμου ,Φαρμακιδη,,Σελλα, Παπαδημητρίου, Μαρή (λ), Μπάμιατζη (λ).

Διαιτητές: Ράντσιου Παναγιώτα, Παγκοζίδης Ιορδάνης, Κράνια Κυριακή. Επόπτες: Σπίγγου Ειρήνη, Κώτζιας Χρήστος.

Οι βραβεύσεις των ομάδων

Στο φάϊναλ-4 της Μεταμόρφωσης έδωσαν το παρών ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης Μιλτιάδης Καρπέτας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Κων/νος Κολοβός, η πρόεδρος του Κοινωφελούς Νικολεττα Πατέλη, ο Υπεύθυνος Αθλητισμού Φώτης Παπαδόπουλος, ο Δημοτικός σύμβουλος κ επικεφαλής παράταξης «Ελπίδα για τη Μεταμόρφωση» Στράτος Σαραούδας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δήμητρα Τσεβά, Ευάγγελος Χειμώνας, ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κων/νος Αλλαγιάννης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Παναγιώτης Παντελής και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Διαιτητών, Σταύρος Μαυρικίδης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κων/νος Αλλαγιάνης από τον Δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα καθώς και η ομάδα του Μαρκόπουλου για την 20ετή αδιάλειπτη παρουσία της ομάδας στην Α1.

Επίσης δόθηκε αναμνηστική πλακέτα σε όλα τα σωματεία που συμμετείχαν στο Final4 της ΕΣΠΑΑΑ. Τις πλακέτες έδωσαν οι Δημοτικοί σύμβουλοι. Οι υπόλοιπες βραβεύσεις της ένωσης 1η,2η, 3η, 4η θέση, μετάλλια και επαίνους έγιναν από τον κο Παναγιώτη Παντελή τον κο Πάρη Ευαγγελίου, τον κο Φώτη Παπαδόπουλο, τη κα Νικολέτα Πατέλη, την κα Τσεβά Δήμητρα και τον κο Ευάγγελο Χειμώνα.

MVP ψηφίστηκε η αθλήτρια Ζαρκάδα Μαντώ του ΓΣ Απόλλων Αγ. Δημητρίου και την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του ΑΟ Δεξαμενής Μεταμόρφωσης και Ταμίας της ΕΣΠΑΑΑ Γεωργίου Δημήτρης μαζί με τον κο Στράτο Σαραούδα.

Το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα ΑΟΔ Μεταμόρφωσης απένειμε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ κος Κων/νος Αλλαγιάνης μαζί με τον Δήμαρχο Μιλτιάδη Καρπέτα

 

  Φωτο Δημητρης Αντωνάκης

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ