Εκτυπώστε τη σελίδα
09-03-2019 22:50

Ντροπή: Ο ιστορικός Ιωνικός Ν.Φ. έμεινε με 5 παίκτριες και μηδενίστηκε!

Κάθε μέρα γράφουμε και λέμε πως «τα έχουμε δει όλα» αλλά κάθε φορά τα γεγονότα μας ξεπερνούν. Αναγνωρίζουμε πως όλα τα σωματεία έχουν προβλήματα αλλά σωματεία με παράδοση στο βόλεϊ που θα μπορούσαν να είναι κόσμημα και κυψέλες στο γυναικείο και στο ανδρικό βόλεϊ, έχουν καταντήσει να διασύρονται.

Ενα από αυτά τα σωματεία είναι ο Ιωνικός Ν.Φ. που μάλιστα ηγείται το στέλεχος της ΕΣΠΑΑΑ και της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Πρωταθλημάτων Χρήστος Σύλλας.

Ο ιστορικός σύλλογος της Νέας Φιλαδέλφειας των δύο πρωταθλημάτων στην Α1 γυναικών (το 1989 και το 1993), ο σύλλογος που πρωτοστάτησε στην καθιέρωση του βόλεϊ στην Ελλάδα και έβγαλε την κορυφαία Ελληνίδα βολεϊμπολίστρια όλων των εποχών Μαρία Κωστοπούλου, έχει φτάσει σε σημείο να μην συμπληρώνει ούτε ομάδα για να αγωνίζεται στο γυναικείο πρωτάθλημα της 3ης κατηγορίας της ΕΣΠΑΑΑ (για να ακριβολογούμε Τοπική κατηγορία-2).

Σε αγώνα για την 19η αγωνιστική που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Γαλάτσι μεταξύ της Ενωσης Γαλατσίου και του Ιωνικού Ν.Φ. η ομάδα γυναικών της Νέας Φιλαδέλφειας κατέβηκε να αγωνιστεί με 6 αθλήτριες. Δεν είχε δηλαδή αθλήτριες ούτε από τις νεάνιδες, ούτε από τις κορασίδες.

Το πρώτο σετ το πήρε η Ενωση Γαλατσίου με 25-04. Για την ακρίβεια ο αγώνας σταμάτησε στο 5-4 καθώς τραυματίστηκε μία από τις ακραίες του Ιωνικού που μάλιστα επιστρατεύτηκε από την ομάδα των κορασίδων και ήταν ήδη τραυματίας. Σε μία κίνηση της προς τα πίσω έπαθε υποστροπή και δε μπορούσε να συνεχίσει. Ο Ιωνικός έμεινε με 5 παίκτριες, έχασε το 1ο σετ 25-04 και τα άλλα δύο σετ έκλεισαν με 25-0, 25-0 και έτσι πήγαν όλοι σπίτι τους. Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.

Κι επειδή και εμείς δεν πιστεύαμε στα μάτια μας ρίξτε μια ματιά στα αποτελέσματα της κατηγορίας στην 19η αγωνιστική (ΕΔΩ). 

Δεν χρειάζεται να σας γράψουμε για άλλα ευτράπελα που έγιναν στον αγώνα αλλά και σε άλλους αγώνες που έχουν προηγηθεί. Δεν έχει σημασία.

Μόνο αναρωτιόμαστε. Υπάρχει κάτι άλλο πιο κάτω; Υπάρχει κάτι άλλο να γίνει για να μιλάμε για διασυρμό του αθλήματος; Υπάρχει κάποιος να βάλει ένα φρένο;

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα