1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2018 17:16

Κουτσούμης, Ζιντζόβας: «Ανεβαίνει η Κερατέα, μετά την Πολιτεία θέλουμε νίκη και με Ιωνες»

O κεντρικός του Γ.Σ.Κερατέας Κώστας Κουτσούμης και ο προπονητής του Γ.Σ. Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας μίλησαν για τη νίκη επί της πρωτοπόρου Πολιτείας αλλά και το ντέρμπι που έρχεται με τους Ιωνες στο φινάλε του Α΄γύρου στο πρωτάθλημα Β΄κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ: 

O κεντρικός του Γ.Σ.Κερατέας Κώστας Κουτσούμης είπε:

«Ήταν το ντέρμπι της κατηγορίας που το περιμέναμε πολλές μέρες και είχαμε προετοιμαστεί καλά. Η Πολιτεία έχει πολύ καλή ομάδα, όπως και εμείς. Είχαμε κάποιες ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος που μας κράτησαν πίσω, αλλά η βαθμολογική μας θέση δεν σημαίνει ότι είμαστε για εκεί. Το αποδείξαμε και απέναντι στη Πολιτεία. Βελτιωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι με τους Ιωνες».

Ο προπονητής του Γ.Σ. Κερατέας Χρήστος Ζιντζόβας είπε:

«Ηταν πολύ δυνατό ντέρμπ με την Πολιτεία, το οποίο περιμέναμε πολύ καιρό και προετοιμαζόμασταν για αυτό, όπως και για το επόμενο που έρχεται με τους Ίωνες, που θα κρίνει τα πάντα για το μέλλον μας. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην φανερώνει πόσο καή ομάδα είναι η Πολιτεία. Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη και στο σερβίς. Είχαμε μεγάλη συγκέντρωση, είχαμε προετοιμαστεί καλύτερα και μπήκαμε όπως έπρεπε και πήραμε το παιχνίδι».

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ