Εκτυπώστε τη σελίδα
21-05-2018 11:51

ΕΣΠΑΑΑ: Οι Ίωνες πρωταθλητές στην τοπική κατηγορία Ανδρών

H ομάδα του ΑΣΠ Ίωνες επικράτησε 3-1 του ΑΣ Παπάγου, στον τελικό της Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ (είχε προβάδισμα 2-0 νίκες από την κανονική περίοδο) και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια της κατηγορίας. Παράλληλα οι δύο ομάδες κέρδισαν την άνοδο τους στην Β΄Εθνική ανδρών.

Τα σετ: (25-20, 25-20, 23-25, 25-21).

Στο τέλος του αγώνα τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Ηλιοπούλου Κάτια και Παναγόπουλος Κυριάκος  απένειμαν το κύπελλο και τα μετάλλια  της πρωταθλήτριας  στην ομάδα ΑΣΠ Ιωνες και της δευτεραθλήτριας στην  ομάδα του ΑΣ Παπάγου .Οι διαιτητές του αγώνα : Πρέντζας Σπύρος, Μαυρικίδου Κορίνα. Νυδριώτη Νένα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΣΠ Ιωνες (Καραμπάτσος Π.): Χυτήρης Ν., Λένας Γ., Χριστοδούλου Θ., Μητρόπουλος Σ., Βασιλείου Γ., Μπαλάρης Ν., Λεβαντινός Α. Παναγόπουλος Β.(λ).

ΑΣ Παπάγου (Πουμπούρας Α): Κακαλετρής Π., Κακοταρίτης Μ.,., Παπαδογούλας Α., (λ), Μπαλοδήμος Δ., Βανδαράκης Δ., Σασάτη Δ., Παπαιωάννου Μ., Αργυρόπουλος Γ., Μπαλοδήμος Σ., Λογοθέτης Ε., Καπάτος Γ. Κασσωτάκης Δ (λ), Ταμπουρατζής Α.(λ).

Σχετικά άρθρα

  • ΕΣΠΑΑΑ: Πρεμιέρα στην Β΄εθνική γυναικών με ντέρμπι στα Μελίσσια
    Επιτέλους δράση και στην ΕΣΠΑΑΑ. Μετά από 7 μήνες διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, κάνει πρεμιέρα και το συναρπαστικό πρωτάθλημα της Β΄εθνικής γυναικών, και μάλιστα ξεκινάει με ένα κλασσικό ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίβο Μελισσίων και τον Παπάγου (21.30 live streaming). Δύο ομάδες που σταθερά τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στην τετράδα και στην διεκδίκηση του τίτλου ενώ πολύ κοντά τους θα είναι φέτος, και οι Αστέρας Αγ. Δημητρίου, Μαγκουφάνα, Νέοι Βύρωνος, πιθανόν και οi δύο νεοφώτιστοi Απόλλων Αγ. Δημητρίου, Γκράβα.
  • Εντυπωσιακές ανατροπές από Κορωπί, Παπάγου, μεγάλη έκπληξη από Μαγκουφάνα
    Αγωνιστική των μεγάλων ανατροπών και εκπλήξεων μετατράπηκε η 18η αγωνιστική της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ..
  • Στο +6 το ΠΑΚ που πήρε το ντέρμπι (1-3) στο Κορωπί, νίκες τετράδας για Παπάγου, Μαρούσι
    Πολύ σκληρό για να χάσει αποδείχτηκε το ΠΑΚ Χαλανδρίου, το οποίο για δεύτερη φορά επιβλήθηκε στο κλειστό του Κορωπίου με 1-3 (12-25, 8-25, 28-26, 14-25) του γηπεδούχου ΓΣ,  στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 11ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, με το οποίο έπεσε η αυλαία του πρώτου γύρου.
  • 10/10 για το ΠΑΚ με άνετο τρίποντο κόντρα στον Παπάγου
    Την δέκατη σερί νίκη του πέτυχε το ΠΑΚ, όπου στο ένα από τα δύο ντέρμπι της αντίστοιχης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ, επικράτησε στο κλειστό του Χαλανδρίου, άνετα με 3-0 (25-19, 25-19, 25-13) του Παπάγου.
  • Ο ΑΣ Παπάγου της νέας περιόδου 2019-20
    Με «στρατηγό» τον πολύπειρο προπονητή, Αντώνη Πούμπουρα που θα κοουτσάρει για 10η σεζόν, η γυναικεία ομάδα του Παπάγου, στοχεύει και φέτος στην είσοδο της στην αρχική τετράδα του πρωταθλήματος της Β’ εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και στο φάιναλ φορ του κυπέλλου.