1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
08-05-2018 10:09

Νίκη Αμαρουσίου: Παρελθόν η 'Εφη Μαρτσουκάκη

Τσουνάμι σημαντικών εξελίξεων είχαμε στη Νίκη Αμαρουσίου καθώς η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε τη λύση της συνεργασίας με την «αρχιτέκτονα» του φετινού ιστορικού νταμπλ (29 αγώνες αήττητη η Νίκη σε ολες τις διοργανώσεις), Έφης Μαρτσουκάκη, των συνεργατών της Αργύρη Βλαχούτσικου, Δημήτρη Διαμαντάρα ενώ την παραίτηση του υπέβαλε και η ψυχή της ομάδας, αντιπρόεδρος και έφορος της ομάδας, Βασίλης Καλαντζής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου των βορείων προαστίων που από φέτος θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική γυναικών ΕΣΠΑΑΑ και ψάχνει νέο προπονητικό τιμ ειναι:

«Το ΔΣ Της Νίκης Αμαρουσίου ανακοινώνει την κοινη συναινέσει λυση συνεργασίας με την προπονήτρια των τμημάτων Γυναικών Και Νεανίδων Κυρίας Έφης Μαρτσουκάκη. Επίσης ανακοινώνεται και η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Φυσιοθεραπευτή Αργύρη Βλαχουτσικο και τον Γυμναστή Δημήτρη Διαμαντάρα.

Ο Σύλλογος τους ευχαριστεί για την 2ετη πρόσφορα τους και εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Επίσης ανακοινώνεται η παραίτηση του Αντιπρόεδρου Β και Έφορου Βόλεϊ Γυναικών Βασίλη Καλαντζή.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ