1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
19-04-2018 16:20

Παραιτήθηκε ο Κερκινές απο το Κουκάκι

Παρελθόν απο τον πάγκο του ΠΑΟ Κουκακίου αποτελεί ο Γιώργος Κερκινές ο οποίος οδήγησε τον αθηνααίκό σύλλογο στην έκτη θέση της τοπικής κατηγορίας 2 γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ..

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του ΠΑΟ για την αποχώρηση Κερκινέ, αναφέρει:

«Παρελθόν αποτελεί από τη γυναικεία ομάδα του Κουκακίου, ο Γιώργος Κερκινές. Ο έμπειρος προπονητής που τα τελευταία 3 χρόνια ηγείται της προσπάθειας που γίνεται στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ, έθεσε τη παραίτηση του στη Διοικούσα Επιτροπή του ΠΑΟ Κουκακίου.Εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας.

ΠΑΟ ΚΟΥΚΑΚΙ»

Σχετικά άρθρα

  • Ανακοίνωσε Μαυρογένη ο ΑΣ Ηλιούπολης
    Η Ειρηάνα Μαυρογένη είναι η πρώτη μεταγραφή του ΑΣ Ηλιούπολης. Η κεντρική παίκτρια αγωνίστηκε πέρυσι στον ΠΑΟ Κουκακίου και είναι επιλογή του νέου προπονητή του συλλόγου Γιώργου Κερκινέ που ανέλαβε από φέτος τον ΑΣΗ ο οποίος θα αγωνίζεται στην Β΄εθνική ΕΣΠΕΔΑ.
  • Ο Κερκινές στον πάγκο του ΑΣ Ηλιούπολης
    Την πρόσληψη του Γιώργου Κερκινέ στον παγκο της γυναικείας ομάδας, ανακοίνωσε ο ΑΣ Ηλιούπολης.
  • Αποχωρεί σαν MVP o Πέτρογλου
    Την πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ άνοιξε ο Πέτρος Πέτρογλου που με ανακοίνωσή του ευχαριστεί την ομάδα για την εμπιστοσύνη της. Η άφιξη του Αμερικανού  Τζέισον Γιαμπλόνσκι στα άκρα οδηγεί τον έμπειρο ακραίο στην αποχώρηση. Ο Πέτρογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και το Ντουμπάι. Μάλιστα ήταν ο τελευταίος παίκτης που αναδείχθηκε MVP, βραβείο που δεν πρόλαβε να παραλάβει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ