Εκτυπώστε τη σελίδα
09-04-2018 15:42

Γεωργακοπούλου: «Θα δώσουμε τα πάντα για την επιστροφή του Αστέρα στην Α2»

Με απολογισμό 21 νίκες σε 22 αγώνες, 62 βαθμούς και 63-10 σετ, ο Αστέρας Αγ. Δημητρίου όχι μόνο έλαμψε στην Β’ εθνική γυναικών αλλά εξελίχθηκε σε ένα «σούπερ νόβα» που «τύφλωσε» τους αντιπάλους του.

Η ομάδα του Βασίλη Αρναούτη, δίκαια τερμάτισε στην κορυφή της κατηγορίας και πλέον βάζει πλώρη για την άνοδο της στην Α2 γυναικών μέσω των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Παπάγο (13/4).

Το επιθετικό «υπερόπλο» της ομάδας του Αγ. Δημητρίου, η Καλαματιανή διαγώνια, Δήμητρα Γεωργακοπούλου που έκανε «πράματα και θάματα» στην φετινή επίθεση του Αστέρα, σχολίασε στο Volleynews μετά το τρίποντο με τους Ίωνες για την φετινή εκπληκτική πορεία του συλλόγου αλλά και για το άδικο σύστημα των πλέι οφ, όπως υποστήριξε:

«Όπως εξάλλου φαίνεται από τα αποτελέσματα ο Αστέρας είχε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Αναδειχθήκαμε στην πρώτη θέση έχοντας κάνει μόνο μια ήττα, αν και στη διάρκεια του πρωταθλήματος χάσαμε δύο υπερπολύτιμες παίκτριες (Αγγελάκου και Στεφάνοβιτς) που έπαιζαν στην ίδια θέση του κεντρικού. Παρ'όλα αυτά η ποιότητα της ομάδας είναι τέτοια που μας επέτρεψε να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Εδώ θέλω να τονίσω ότι το σύστημα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου είναι άδικο, καθώς ξεκινάμε σχεδόν από την ίδια θέση με τον τέταρτο Παπάγο που είχαμε κάνει και τη μοναδική μας ήττα.

Εγώ και οι συμπαίκτριές μου με την καθοδήγηση του προπονητή μας Βασίλη Αρναούτη θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να επιστρέψει ο Αστέρας στην Α2 κατηγορία.»

Σχετικά άρθρα