1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-10-2017 13:16

Έσπασε το ρόδι η Ένωση Ιλίου

Το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής ΕΣΠΑΑΑ, σημείωσε η ομάδα Γυναικών της Ένωσης Ιλίου, καθώς στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής επικράτησε εντός έδρας με 3-1 σετ (25-17, 16-25, 25-17, 25-23) του Αλίμου και έφτασε τους 4 βαθμούς.

Οι αθλήτριες της Βάσως Νικούλη αν και είδαν την ομάδα του Αλίμου να ισοφαρίζει το 25-17 του πρώτου σετ με 25-16 στο δεύτερο, μπήκαν δυνατά στο τρίτο και έφτασαν εύκολα στο 2-1 με 25-17.

Στο τέταρτο σετ ο Άλιμος ξέφυγε με πέντε πόντους διαφορά σε κρίσιμο σημείο, αλλά η Ένωση Ιλίου αντέδρασε σωστά και με αντεπίθεση διαρκείας, έφτασε στο πρώτο τρίποντο της σεζόν επικρατώντας με 25-23 και συνολικό σκορ με 3-1.  Την επόμενη αγωνιστική η ‘Ένωση θα φιλοξενήσει την Ευρυάλη επιδιώκοντας μια ακόμη νίκη.

Τα σετ : 25-17, 16-25, 25-17, 25-23

Ένωση Ιλίου (Νικούλη): Καλιαφεντάκη, Καραγιαννίδη (λ), Χατζάκη, Αλεξοπούλου, Μπούτα, Βακάλογλου, Δικάρου, Τσιούτσια (λ), Ντασιώτη, Κουτσοδημητροπούλου, Πρίντεζη, Πετρουλάκη, Βαρβαρέλη, Βήχου

Άλιμος (Αθανασοπούλου): Μάρκου (λ), Πάτα, Παπαχατζή, Κούκα, Κοντογιώργου, Ζούρου, Γασπαράτου, Καλαφάτη, Μεληγαλιώτη, Καραμπάγια, Λιαρομάτη, Μωραϊτίδου, Μούτου (λ)

Σχετικά άρθρα

  • Το μήνυμα της Βάσως Νικούλη για τη νέα σεζόν στην Ένωση Ιλίου
    Η προπονήτρια της ομάδας βόλεϊ των γυναικών της Ένωσης Ιλίου Βάσω Νικούλη
  • Νικούλη: «Χάσαμε στις λεπτομέρειες απο την Ίριδα»
    Στην καλή απόδοση των παικτριών της στα δύο πρωτα σετ αλλα και στην σπουδαία εμφάνιση της Ρούλας Θεοδώρου από την ομάδα της Ίριδας, στάθηκε ιδιαίτερα, η Βάσω Νικούλη.
  • Με καθοριστική Θεοδώρου η ‘Ιριδα 3-1 την Ένωση Ιλίου
    Δεύτερο σερί τρίποντο με πολύ άγχος και αγωνία για την Ίριδα, η οποία επικράτησε για την 2η αγωνιστική της Β΄εθνικής ΕΣΠΕΔΑ, δύσκολα με 3-1 της Ένωσης Ιλίου.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Μεταγραφικό μπαράζ απο τον Άλιμο
    Αρκετά ενισχυμένος θα ειναι στο νέο πρωτάθλημα της  Β εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, ο Άλιμος ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση πέντε παικτριών. Συγκεκριμένα ανακοίνωσε τις Βάσια Κώνστα (πασαδόρος), Σύλια Πανταζοπούλου (διαγώνια),  Κωνσταντινα Αλύμαρα (κεντρική-διαγώνια),  Στέλλα Αντωνάκη (ακραία),  Ηλιάνα Πρεφάντη ( ακραία-διαγώνιος) ενω ανανέωσε η λίμπερο Χριστίνα Ρίζου. Νέος προπονητής της ομάδας ειναι ο Στέφανος Χριστοδουλάκης στην θέση του Ερμαλ Τσικόγια.
  • ΕΣΠΕΔΑ: Νέα αρχή με Στέφανο Χριστοδουλάκη στον Άλιμο
    Ο Στέφανος Χριστοδουλάκης θα είναι ο διάδοχος του Ερμάλ Τσιγκόγια στον πάγκο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Αλίμου. Ο νέος προπονητής του συλλόγου που έχει δίπλωμα ναυαγοσωστικής θα χρειαστεί να «κολυμπήσει δυνατά» στα «βαθιά νερά» της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΕΔΑ, και να κρατήσει στην επιφάνεια το πλεούμενο του Αλίμου, ώστε εκείνο να μην παρασυρθεί, από τα «ρεύματα» του υποβιβασμού.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ