1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
04-07-2015 13:50

Κατσικολιάς: «Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω»

Ο προπονητής της ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου, Κωνσταντίνος Κατσικολιάς μίλησε για τη  σεζόν που πέρασε και τι περιμένει στο μέλλον


Πετύχατε στους στόχους στην ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου; Νέο σωματείο, καινούργια πρόσωπα αλλά πολύ δουλειά...

Τα καταφέραμε να πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι ήταν τόσο να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερο και όμορφο volley, όσο και να πάρουμε μια αξιόλογη θέση στο πρωτάθλημα, γεγονός που επιτεύχθηκε. Εξαιρούμε βέβαια κάποιες δυσκολίες λόγω πολλών καινούριων αθλητριών στην ομάδα μας.



Που αισθάνεσαι ότι υστερήσατε και τι προτίθεστε να αλλάξετε του χρόνου;

Εκεί που υστερούσαμε ήταν κυρίως στην θέση της πάσας, αν σκεφτείτε ότι ολόκληρο το πρωτάθλημα ήμασταν με μία πασαδόρο και αρχηγό μας, Αγγελική Παγώνη. Θα φροντίσω να ενισχυθούμε σίγουρα με μία ακόμη πασαδόρο αλλά και libero, αφού η φετινή μας μετακόμισε Θεσσαλονίκη.



Να περιμένουμε εκπλήξεις τη νέα χρονιά; Οι νέοι στόχοι σας ποιοι είναι;
Εκπλήξεις δεν θα το έλεγα, αφού προβλέπεται να κινηθούμε έχοντας στην ομάδα μας όλον τον βασικό κορμό μας απλά με λίγες νέες προσθήκες, όπως προανέφερα. Όσον αφορά τους νέους στόχους, σίγουρα θέλουμε να θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από ότι καταφέραμε ήδη στο πρωτάθλημα που πέρασε.

Sportsonair.gr

Σχετικά άρθρα

  • Απάντηση του Μελισσιακού για τις κλειστές πόρτες
    Η διοίκηση του Μελισσιακού Αθλητικού Ομίλου με ανακοίνωση της απάντησε στην Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με το ότι κλειδώθηκαν οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στο γήπεδο μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Την ανακοίνωση υπογράφει η Μαρία Βασίλοπουλου:
  • Το πάθος που οδηγεί την ΑΕ Γκύζη Πολυγώνου
    Εξαιρετική πορεία στην τοπική κατηγορία ανδρών ΕΣΠΑΑΑ, πραγματοποιεί η ΑΕ Γκύζη-Πολυγώνου, η οποία με 26 βαθμούς, (9 νικες-2 ήττες) και 29-15 σετ βρίσκεται στην δεύτερη θέση, επτά πόντους πίσω από τους πρωτοπόρους και αήττητους Ίωνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ