1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-06-2015 11:17

Αθηνά Μαγκουφάνας: «Κατεβάστε λίγο το IQ σας»

Με μια αιχμηρή και ειρωνική ανακοίνωση η Αθηνά Μαγκουφάνας επιτίθεται στην Αγία Παρασκευή για τα λεγόμενά της, αλλά και σε ΑΣΕΑΔ, ΕΣΠΑΑΑ και Αλαγιάννη.



Η Ανακοίνωση

Εκ μέρους του Δ.Σ. της Α.Ε. Αθηνά Μαγκουφάνας 2004, σε σχέση με το προσφάτως τερματισθέν πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ, θα θέλαμε με αφορμή ανακοίνωση της Αγ. Παρασκευής να τονίσουμε τα παρακάτω:

1) Εν πρώτοις θα παρακαλούσαμε θερμώς τους συντάκτες της εν λόγω ανακοίνωσης, στο μέλλον να φροντίσουν «να κατεβάζουν» , αν γίνεται, το υψηλό επίπεδο IQ , το οποίο προφανώς τους χαρακτηρίζει, ώστε να μπορούμε και εμείς οι υπόλοιποι «κοινοί θνητοί», να κατανοούμε τα νοήματα που «εκπέμπουν» και έτσι να καθίσταται εφικτή η συμμετοχή μας στον «διάλογο».

2) Είναι σαφές για όλους εμάς, ότι ο αθλητισμός είναι ίσως η πλέον αξιοκρατική διαδικασία κοινωνικής δράσης στην ζωή μας. Μ΄ αυτό το πρίσμα θεωρούμε ότι η γυναικεία ομάδα της Αγ. Παρασκευής ΠΑΝΑΞΙΑ στέφθηκε πρωταθλήτρια, δικαίως ανέρχεται στην Α2, όπου ΟΛΟΨΥΧΑτης ευχόμαστε ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.  

3) Τέλος θα θέλαμε και εμείς με την σειρά μας «να ευχαριστήσουμε θερμώς», τόσο την Αγ. Παρασκευή, την ΕΣΠΑΑΑ, αλλά και τα μέλη του ΑΣΕΑΔ, που εξέδωσαν την αθωωτική απόφαση, ευρισκόμενα σε ευθεία γραμμή με την αντίστοιχη της ένωσης που προηγήθηκε, για το γνωστό ζήτημα της «αναβολής», για λόγους που θα γίνουν κατανοητοί παρακάτω.

4) Είναι αληθές ότι ούτε ψευδαισθήσεις και άρα ούτε προσδοκίες είχαμε από την ΕΣΠΑΑΑ, διότι γνωρίζουμε ΑΡΙΣΤΑ τον τρόπο που ασκεί διοίκηση ο κ. Αλαγιάννης, ο κ. Σύλλας και «οι συνοδοιπόροι τους» , οι οποίοι κατά την άποψη μας, ενήργησαν εκδικάζοντας πρωτόδικα την προσφυγή μας, με τρόπο που προσέβαλλε (όπως και γενικότερα «το έργο τους») την νοημοσύνη κάθε υγιώς σκεπτόμενου παράγοντα, αθλητή η φίλαθλου.

5) Εκφράζουμε όμως την βαθιά μας απογοήτευση που, κατά την γνώμη μας, τα μέλη του ΑΣΕΑΔ προσέγγισαν επιδερμικά το όλον ζήτημα, δεν μπήκαν στην ουσία του, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε λάθος απόφαση.

6) Ωστόσο οι από κοινού ενέργειες ΕΣΠΑΑA και Αγ. Παρασκευής, και ιδιαίτερα της ένωσης, πού φρόντισε με την απόφαση της, να αποκρύψεισυνειδητά την αλήθεια, δημιουργώντας τρόπον τινα ένα τείχος προστασίας για την Αγ. Παρασκευή, επιδιώκοντας πάση θυσία να πέσει το εν λόγω σωματείο «στα μαλακά». Συγχρόνως όμως με τις ενέργειες τους, δίδουν την δυνατότητα στο μέλλον, σε όλα τα σωματεία και φυσικά και σ΄εμάς, εφ΄ όσον εφαρμόσουμε πιστά την δική τους λογική και με βάση το λεγόμενο «δεδικασμένο», σε «ειδικές περιπτώσεις»  στο επόμενο πρωτάθλημα, ΙΣΩΣ χαλάσει και ο δικός μας «φιλές» η το δικό μας «συρματόσχοινο» και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που θα καταβληθούν, να μην καταστεί δυνατή η έγκαιρη επισκευή τους. ΙΣΩΣ συμβεί , ποτέ μην πεις ποτέ, όπως λέει και η λαϊκή σοφία.

7) Το δύσκολο βέβαια τουλάχιστον όσον αφορά εμάς, (και ελπίζουμε και για την συντριπτική πλειοψηφία των σωματείων) είναι να καταφέρουμε να υιοθετήσουμε την λογική, το σκεπτικό και την πρακτική των ιδιαίτερα «ευφυέστατων» αυτών παραγόντων, όπως οι προαναφερόμενοι (ΕΣΠΑΑΑ, Αγ. Παρασκευή). Αν και είναι βέβαιον, πως «δυστυχώς» για εμάς (ευτυχώς για το άθλημα) είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΤΟΝ «να φτάσουμε» το επίπεδο τους.

ΥΓ. 1. Ξεχάσαμε να επισημάνουμε για τους μη γνωρίζοντες, ότι και το δικό μας κλειστό ανήκει στον Δήμο. Που έχει και την ευθύνη συντήρησης του…………………

ΥΓ.2 Παρακαλούμε επίσης όλους τους ανόητους «παράγοντες» να μην μας εμπλέκουν στις φιλοδοξίες τους, για το ποιος θα είναι πρώτος και ποιος δεύτερος. Απαιτούμε δε πρωτίστως να μας σέβονται και ιδιαίτερα τα αθλούμενα μέλη μας.

ΥΓ.3 Παρακαλούμε επίσης τους «δήθεν αφελείς» κουτοπόνηρους παράγοντες, που δήλωσαν, όντας μέλη της επιτροπής που πρωτόδικα εκδίκασε την ένσταση μας, ότι «δεν ήξεραν τι υπέγραφαν», να φροντίσουν (αν μπορούν) να σκέφτονται περισσότερο και να ομιλούν λιγότερο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ