1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2015 12:39

Κυπελλούχος η ΑΕ Αμπελοκήπων, παρουσία Συναδινού

Ο ΑΕ Αμπελοκήπων κατέκτησε το Κύπελλο Γυναικών της Ένωσης μας καθώς νίκησε τον ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ με 3-2 στο Τελικό που διεξήχθη στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Τζούλιο Συναδινού, την Κυριακή 26/04 και ώρα 19:00.

Τα σετ του αγώνα: 19-25, 21-25, 25-15, 25-21, 15-12.

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Μελετίου Ν. Λιγνός Ν.): Βασιλείου Φ., Δανιήλ Μ., Λαμέ Α., Κατρή Δ., Κούρτι Γ., Μηλιάκου Σ., Μυλωνά Α., Κανελλοπούλου ,Βασιλειάδου Η., Παπαδάκη Γ., Καραβή Τ., /Κανελλοπούλου Γ.(λ).

ΑΟΝ ΒΥΡΩΝΟΣ (Χόνδρος Χ, Παπαδούρης Μ.): Στεργίου Α., Μέρα Μ., Ντούρου Μ., Παλκογιάννη Ι., Σκαρπέτη Ν., Οικονομοπούλου, , Χατζηαγγελή Σ., Μπαλογιάννη Π., Μπλέκα Σ., Ρεμπάπη Ι., Καρύστα Α. /Μανιατογιάννη(λ)

Διαιτήτες: Λιδωρικιώτη Καλλιόπη Ελένη, Κουτσομπόρης Τάσσος, Βήκα Ανδρονίκη.

Στο γήπεδο παρευρέθηκαν ακόμα ο Δήμαρχος του Βύρωνα Κατοπόδης Γρηγόρης , ο Πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Αλλαγιάννης Κώστας, ο Αντιδήμαρχος του Βύρωνα Κόκκαλης Δημήτρης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Βαλσαμής Ανδρέας, ο Ειδ.Γραμματέας της ΕΣΠΑΑΑ Καλαϊτζής Δημήτρης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΠΑΑΑ Αηδονίδης Μιχάλης, το μέλος της ΔΕ της ΕΣΠΑΑΑ Γεωργίου Δημήτρης.

Η ΕΣΠΑΑΑ ευχαριστεί το Σύλλογο του ΑΟΝ Βύρωνα για την υποστήριξή του στην διοργάνωση καθώς και τον Δήμο Βύρωνα για την παραχώρηση του γηπέδου και την συμπαράσταση του στην διοργάνωση, όπως επίσης στους αθλητές –προπονητές –παράγοντες-διαιτητές και τους απλούς φιλάθλους που με την άψογη συμπεριφορά τους συνέβαλλαν τα μέγιστα στο να διεξαχθεί μια εξαιρετική διοργάνωση που μετατράπηκε σε γιορτή του βόλεϊ.

ampelokipoi2.jpgKipeloGinaikon-ampelokipoi.jpgKipeloGinaikon.jpg

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ