1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-03-2015 12:07

Φουλάρει για άνοδο ο Αγιος Στέφανος

Η ομάδα του Αγ. Στεφάνου έχει μπει στην τελική ευθεία για την διεκδίκηση της ανόδου στην Α΄ κατηγορία γυναικών απ την οποία υποβιβάστηκε την περσινή περίοδο.


Ο coach Μανώλης Καλημεράκης μαζί με τον συνεργάτη του Ν. Γιακουμάτο, ανέλαβαν την περσινή σεζόν , Γενάρη μήνα, το δύσκολο έργο να καταφέρουν την ομάδα, να μην υποβιβαστεί με τον χρόνο και τα ματς που απέμεναν εις βάρος τους.

Ο περσινός στόχος ήταν πολύ δύσκολος και η ομάδα υποβιβάστηκε, αλλά η φετινή σεζόν βρήκε την ομάδα σχεδόν με το ίδιο roster και στόχο την επαναφορά της ομάδας στην Α κατηγορία γυναικών.

Το στοίχημα ήταν φέτος σε σχέση με πέρσι η ομάδα να παίξει “ Μοντέρνο volley “ και να προωθηθούν κορίτσια απ τις μικρές ομάδες ηλικιακά & ταλαντούχα ( Γκρίτζαλη Παναγιώτα, Κουρλαμπά Κλειώ, Μαρτίνου Ίλια. ) όπου μαζί με τις μεγαλύτερες και ποιο έμπειρες αθλήτριες που έχει ο σύλλογος, να κάνουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι η βάση για το μέλλον & την επαναφορά της ομάδας, στην κατηγορία που την παρέλαβαν.

Η μερική ανανέωση έγινε εν μέρη, διότι 3 αθλήτριες Πάντου Κ – Τοντάϊ Α –Λύρα Μ παραχωρηθήκαν σε 3 μεγάλες ομάδες αντίστοιχα (Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Ηρακλή Κηφισιάς).

Η ομάδα έχοντας λοιπόν κατακτήσει την 3η θέση στον όμιλο κάνοντας ένα καλό τελείωμα στην κανονική σεζόν, παίζοντας πλέον ποιο “ Μοντέρνο volley “ μπήκε στην μάχη της ανόδου μετρώντας μια νίκη και μια απρόβλεπτη ήττα, στον όμιλο 9 ομάδων για τις 2 προνομιούχες θέσεις.

Όμως τα κορίτσια έχουν αποδείξει εμπράκτως φέτος ότι στα δύσκολα και με την “πλάτη στον τοίχο” τα έχουν καταφέρει μία χαρά και έχουν ανταπεξέλθει επανειλημμένα και έχοντας συμπαραστάτες την διοίκηση τους φιλάθλους και τους γονείς.

Ο coach πιστεύει σ αυτά τα κορίτσια και ότι παρά τις δυσκολίες, στο τέλος θα πανηγυρίσουν την άνοδο, θα δικαιωθούν οι κόποι, η δουλειά και οι θυσίες μιας ολόκληρης χρονιάς, θα δικαιώσουν τον εαυτό τους την διοίκηση και τον ίδιο γιατί το αξίζουν. Βαθμολογία: http://espaaa.gr/vline/prg/ft/ft_degree1.asp?ch_id=348 Αποτελέσματα: http://espaaa.gr/vline/prg/ft/ft_search.asp?ch_id=348

Όρθιοι : Coach Καλημεράκης Μ, 16 Μαρτίνου Η, 3 Κουρλαμπά Μ-Κ, 19 Στουραϊτη Β, 9 Συμεωνίδη Ευγ, 2 Τζιορμπατζή Γ, 15 Βλασιάδη Ε, 7 Καλογερά Β ( Αρχηγός), 11 Διασάκου Κ, Βοηθός προπονητή : Γιακουμάτος Ν.

4 Χατζηθεοδώρου Ευγ. 6 Δημούδη Α, 13 Γρίτζαλη Π, 14 Βινιερατου Μ, 18 Νικολέτου Β

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ