Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-10-2014 22:34

Στη μάχη του πρωταθλήματος η Νίκη Αμαρουσίου

Οι επίσημες υποχρεώσεις της Νίκης Αμαρουσίου ξεκίνησαν την περασμένη εβδομάδα με το θεσμό του Κυπέλλου, ωστόσο αύριο, Τρίτη (21/10, 20:45), η ομάδα μας ρίχνεται και στη «μάχη» του πρωταθλήματος, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής θα φιλοξενήσει την νεοφώτιστη Βάρη.

Ο τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Νώντας Μπάιμπος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr, έδωσε το στίγμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Βάρη, αλλά και γενικότερα για τη φετινή σεζόν: «Ξεκινάμε με όνειρα και φιλοδοξίες ακόμη μία χρονιά. Κάνουμε πρεμιέρα στο "σπίτι" μας απέναντι στην Βάρη, μία ομάδα νεοφώτιστη, για την οποία δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Πάντοτε οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες -ειδικά για τους γηπεδούχους, αλλά και τις ομάδες που θεωρητικά είναι φαβορί- γι' αυτό και θα πρέπει να προσέξουμε πολύ.

Το έργο μας δεν θα είναι ούτε φέτος εύκολο, καθώς υπάρχουν 5-6 αρκετά καλές ομάδες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν. Γι' αυτό και απαιτείται διάρκεια στην απόδοσή μας, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο ματς.

Σε αυτή μας την προσπάθεια, θέλουμε δίπλα μας και τον κόσμο της Νίκης, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον ΑΟ Βάρης και ελπίζουμε να έχουμε τη στήριξή του, όχι μόνο στην πρεμιέρα, αλλά καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και εμείς απ' την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τους ανταποδώσουμε την αγάπη τους».