1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
10-07-2014 16:20

«Ο ΑΟ Βάρης επιστρέφει στη γνώριμη φιλοσοφία του»

Στην σκιά των αλλαγών που έχουν γίνει στην τεχνική ηγεσία των ομάδων βόλεϊ του Α.Ο. Βάρης «Ο Αναγυρούς», ο Πρόεδρος του συλλόγου, Παύλος Πάτσης, μιλάει στο «volley24.gr» για τη νέα εποχή που ανοίγεται στο συγκεκριμένο σωματείο.


«Ο Α.Ο .Βάρης «Ο Αναγυρούς» επιθυμεί να συνεργάζεται με ανθρώπους οι οποίοι αρέσκονται στην αξιοποίηση του ταλέντου των νεαρών παικτών-τριών του σωματείου και όχι στη διαγραφή πορείας πρωταθλητισμού με τις ομάδες, επανδρώνοντας αυτές με ξενόφερτους αθλητές-τριες. Εμείς δε θέλουμε παίκτες που να είναι… ιπτάμενοι, αλλά σωστά παιδιά που να μάθουν σωστά το σπορ του βόλεί. Ο νέος προπονητής της γυναικείας ομάδας, Κώστας Στάϊκος, έχει κερδίσει την εκτίμηση των παικτριών της γυναικείας ομάδας, η οποία θα πρέπει να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Όχι στη βοήθεια παικτριών που έρχονται από άλλα σωματεία για να ενισχύσουν το τμήμα για μια σεζόν. Γενικότερα, ο Α.Ο .Βάρης «Ο Αναγυρούς» επιστρέφει, πλέον, στη γνώριμη φιλοσοφία του, την οποία είχε ξεχάσει τα τελευταία έτη», λέει ο κ. Πάτσης.

Volley24.gr

3 σχόλια

  • Comment Link ΦΙΛΑΘΛΟΣ Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 16:30 posted by ΦΙΛΑΘΛΟΣ

    Xωρίς βοήθεια απο αθλήτριες εκτός συλλόγου άρα χωρίς εξοδα, χωρίς επιτυχίες το γυναικείο άρα μικρό καί απαξιωμένο χωρίς απαιτήσεις οικονομικές να μένει κάνα φράγκο γιά τα μεγαλεία τού αντρικού,ένα μικρό φέουδο για τόν άνθρωπο πού προσπαθεί πολλά χρόνια να βάλει ταφόπλακα στό γυναικείο βόλλευ τής Βάρης καί απ΄ότι φαίνεται ήρθε η ώρα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα .Φιλοι τού συλλόγου περαστικά μας.-

  • Comment Link Manlis Voriotis Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 16:24 posted by Manlis Voriotis

    Μπράβο και πάλι μπράβο μεγάλε παράγοντα!
    Εύγε μεγάλε γκουρού του παγκόσμιου βολευ!
    Μια φορά η Βάρη πήγε μπροστά και την έστειλες από εκεί που ήρθε ….
    Μην ανησυχείς μεγάλε δάσκαλε και αναμορφωτή του αθλήματος. Μετά από αυτές τις τοποθετήσεις καλωσορίμαστος αθλητριών, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται ούτε μια να σκεφθεί να περάσει από τα μπλόκα που στήσαμε στα βλάχικα. Αλλά και καμία να ξεφύγει και να κάνει πως έρχεται προς το γήπεδο, θα την περιμένουμε εμείς οι ντόπιοι για να τη στείλουμε από κει που ήρθε …
    Ακούς εκεί να υπάρχει αθλήτρια πάνω από 16 χρονών στη γυναικία ομάδα που δεν έχει γεννηθεί στη Βάρη …. «έξω οι ξενόφερτοι αθλητές» όπως πολύ ορθά επισημαίνεις στη συνέντευξή σου.
    «Όχι στη βοήθεια παικτριών που έρχονται από άλλα σωματεία για να ενισχύσουν το τμήμα» όπως πολύ ορθά εντόπισες στη λαοπρόβλητη ομιλία σου.
    Τώρα πως θα γίνει τα κορίτσια να μάθουν να παίζουν βόλευ και κυρίως με ποιες αθλήτριες, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση η οποία δε μας απασχολεί αρκεί εσύ μεγάλε οραματιστή να οδηγήσεις την ομάδα από επιτυχία σε επιτυχία.
    Προσοχή: μας λένε ήδη από άλλους συλλόγους ότι η Βάρη έχει ήδη πέσει φέτος πριν αρχίσουν οι αγώνες στην κατηγορία που ανέβηκε και καλύτερο θα ήταν να μην κατέβει καθόλου για να μη διασυρθούν τα μικρά κορίτσια που θα κατεβάσεις αφού καμία αθλήτρια όσο και να θέλεις λαοπρόβλητε ηγέτη, ούτε πλησιάζει τη Βάρη πιο κοντά από τα δέκα χιλιόμετρα.
    Επιστροφή προς τα πίσω με γρήγορα βήματα.
    Συγχαρητήρια για το θεόπνευστο έργο σου.

  • Comment Link SUMMERSOYTH Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 13:59 posted by SUMMERSOYTH

    ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ .....ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΝΕΙ.....

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ