1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1201
14-04-2014 22:40

Επιστροφή στην Α2 για τον Απόλλωνα

Την άνοδο του στην Α2 πέτυχε ο Απόλλων Αθηνών, μετά τη νίκη του με 3-0 επί του Πήγασου του Μάριου Γκιούρδα. Ο Απόλλωνας τελείωσε το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής διατηρώντας το αήττητο, κάτι που του έδωσε πιο εύκολα το εισιτήριο για την επιστροφή.

Μετά από χρόνια απουσίας από τα σαλόνια της Α2, ο Απόλλων επιστρέφει έχοντας το αήττητο το σε 22 αγωνιστικές, και κερδίζοντας τον Πήγασο και στα τρία παιχνίδια που απαιτούνταν για την άνοδο. 

Η εικόνα του παιχνιδιού είχε πολλά λάθη κυρίως στα σερβίς των δύο ομάδων. Ωστόσο η ομάδα του Κώστα Νικηφορίδη φάνηκε πιο δυναμική. Μπήκε στο πρώτο σετ με ένα 3-0, ο Πήγασος μείωσε σε 5-5, στη συνέχεια σε 8-6, ενώ με τα σερβίς του Φραγκιαδάκη έγινε το 13-10. Ο Απόλλωνας αστοχούσε στις επιθέσεις του και ο Γκιούρδας με τα σερβίς του έφερε το παιχνίδι στο 17-16, ενώ το σερί και οι 2 άσσοι του Χριστοφοράκη έκαναν το 24-19. Το 25-20 διαμορφώθηκε από το άουτ σέρβις του Βαλέκου. 

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες δεν ξεκίνησαν με την ίδια δυναμική, με αποτέλεσμα να πηγαίνουν πόντο-πόντο για αρκετή ώρα. Η στιγμή που ξέφυγαν οι γηπεδούχοι ήταν στο 13-10, και στο 15-12, αλλά ο Πήγασος μείωσε με τα σέρβις του Βαλέκου σε 15-14, αλλά ο ίδιος παίκτης αστόχησε για το 15-15. Η συνέχεια για λίγο ήταν η ίδια, και ο Απόλλων πήρε κεφάλι στο 19-16 με τον Δημητρίου να σερβίρει και την ομάδα του να χρησιμοποιεί πολύ καλά το μπλοκ της. Ο Φραγκιαδάκης έκανε ξανά ένα καλό σερί, ενώ το 25-20 έγινε έπειτα από μπλοκ άουτ σε επίθεση του Καραγιώργου. 

Στο τρίτο και τελικό σετ οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να φύγουν με «καθαρό» αποτέλεσμα και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στα περισσότερα σημεία. Ο Χριστοφοράκης έκανε την αρχή με ένα 4-0, και τον Πήγασο να κάνει λάθη στην άμυνα και την υποδοχή του. Με τα σερβίς του Καραγιώργου που χαλούσαν την υποδοχή των φιλοξενούμενων το σκορ πήγε στο 16-10 πριν ο Γκιούρδας κάνει το 16-11. Τρία συνεχόμενα μπλοκ του Φραγκιαδάκη για το 20-11, ο Πήγασος μειώσε σε 23-16, και ο Δημητρίου έδωσε τη χαριστική βολή για το 25-17. 

Τα σετ: 3-0 (25-20, 25-20, 25-17)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Νικηφορίδης): Χριστοφοράκης, Δημητρίου, Θεοδοσίου, Φραγκιαδάκης Μ., Καραγιώργος, Γεωργίου / (λ) Σιώλας , Χριστοδούλου, Ραμέας, Φραγκιαδάκης Α., Παλιουδάκης

ΠΗΓΑΣΟΣ (Οικονόμου): Γκιούρδας, Βαλέκος, Παπαδόπουλος, Μανούσος, Γκίκας, Κάκος / (λ) Μοσχόπουλος , Ντόκος, Χρυσίδης, Κάλφας

3 σχόλια

  • Comment Link Bravo sas Τετάρτη, 16 Απριλίου 2014 18:19 posted by Bravo sas

    Ίσως η μοναδική ομάδα της κατηγορίας που με ελάχιστες προσθήκες στέκεται εύκολα Α2. Ελπιζω να έχουν και μέλλον ,εχει βάθος η ομάδα .και οι νεαροί σε ηλικία παίκτες τουλάχιστον τους βασικούς που ειδα πολυ καλοί (νομίζω οτι έχουν παίξει και πιο ψιλά μερικα παιδιά κιόλας ) συγχαρητήρια λοιπόν ,και εις ανώτερα.καλη επιτυχία στην νεα κατηγορία .

  • Comment Link peter10 Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 19:11 posted by peter10

    Μπράβο στον Απόλλωνα με διαφορά η καλύτερη ομάδα. Φραφκιαδάκης- Καραγιώργος-Δημητρίου απογείωσαν τον Απόλλωνα. Απογοητεύτηκα με τον Γκιούρδα ,μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας μας. Καλή πορεία στα παιδιά στην Α2 .

  • Comment Link volley!!! Τρίτη, 15 Απριλίου 2014 15:18 posted by volley!!!

    Με διαφορά η καλύτερη ομάδα !Φραγκιαδάκης-Καραγιώργος-Δημητρίου απογείωσαν των Απόλλωνα.Απογοήτευση ο Γκιουρδας,κρίμα για το ονομά του!Καλή συνέχεια να έχουν τα παιδία.Μπράβο τους!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ