1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-04-2014 16:59

Έτοιμη για το ντέρμπι κορυφής η Νίκη Αμαρουσίου

Με το σπουδαίο εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στον ΓΣ Χαλανδρίου, την προσεχή Δευτέρα (14/4, 20:45) στο κλειστό της Κοκκινιάς, η Νίκη Αμαρουσίου ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Β Εθνικής γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ).


Η αυριανή αναμέτρηση -η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής- θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί «τελικός» και για τους δύο "μονομάχους", αφού θα κρίνει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Αμαρουσίου θέλει καταρχάς τη νίκη απέναντι στον δεύτερο ΓΣ Χαλανδρίου προκειμένου να ισοφαρίσει σε 1-1 τις νίκες στα μεταξύ τους παιχνίδια (σ.σ. οι ομάδες που προκρίνονται στα πλέι-οφ, «κουβαλάνε» τα μεταξύ τους αποτελέσματα). Ωστόσο, για να αποκτήσει η Νίκη και το πλεονέκτημα της έδρας θα πρέπει να επικρατήσει της ομάδας του Χαλανδρίου με «καθαρό» σκορ (σ.σ. 3-0 ή 3-1), καθώς βρίσκεται δύο βαθμούς πίσω από τον αυριανό της αντίπαλο.

Ο Νώντας Μπάιμπος προετοίμασε κατάλληλα τα κορίτσια του καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, με τις «κυανέρυθρες» να περιμένουν παράλληλα τη στήριξη και την έξτρα ώθηση από τους πιστούς φίλους της Νίκης, στο κρισιμότερο -όπως εξελίχθηκε το πρωτάθλημα- ματς της κανονικής διάρκειας.

Ο πολύπειρος τεχνικός της Νίκης Αμαρουσίου, Νώντας Μπάιμπος, μιλώντας στο nikiamarousiou.gr για το μεγάλο ντέρμπι με τον ΓΣ Χαλανδρίου, επισήμανε: «Πάμε να πετύχουμε το 1/3 των φετινών μας στόχων. Για εμάς, η αυριανή "μάχη" με τον ΓΣ Χαλανδρίου είναι... διπλής σημασίας, αφενός διότι πρόκειται για τον τελευταίο αγώνα της κανονικής διάρκειας στον οποίο θα κριθεί και το τελικό μας πλασάρισμα στη βαθμολογία, αφετέρου διότι θα αντιμετωπίσουμε την ομάδα που θα βρούμε απέναντί μας και στα πλέι οφ. Έχουμε μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς... Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου μας και περιμένουμε ένα κατάμεστο κλειστό της Κοκκινιάς. Πιστεύω ότι με την παρουσία των φιλάθλων μας θα πάρουμε την επιπλέον δύναμη και θα αποδώσουμε ακόμη καλύτερα».

4 σχόλια

  • Comment Link rozspiti Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 21:09 posted by rozspiti

    2ευρο εισοδο... κοτσο σασ πιασαμε..... οι ααααλεσ... περνουν 20,,χχαχαχαχαχ ;-)

  • Comment Link taeuromaspisw Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 20:49 posted by taeuromaspisw

    ....κάηκαν μάλλον από τη πολύ.... ετοιμότητα οι πολυδιαφημισμένες παίκτριες. Χαρά έκαναν που νόμιζαν ότι μπορούν να πάρουν το παιχνίδι επειδή πήραν δύο σετ αλλά κοουτς να τους πεις με το "κράξιμο" δεν κερδίζεις.... κρίμα τα 2 ευρώ που μας αναγκάσατε να πληρώσουμε στην είσοδο και τη βενζίνη που χαλάσαμε για το.... ντέρμπι σας!!!!!

  • Comment Link kipseliotis Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 14:31 posted by kipseliotis

    αχαχαχααχα ελεος...χαχχαχαχα

  • Comment Link fontas Δευτέρα, 14 Απριλίου 2014 13:55 posted by fontas

    Χαχαχαχα..η μονη χαζομαρα ειναι οτι θα τραβιομαστε οσ εκει

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ