1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1198
28-02-2014 18:55

Η επανεμφάνιση του Μάριου Γκιούρδα

Η επιστροφή του Μάριου Γκιούρδα στην αγωνιστική δράση, είναι πραγματικότητα. Ο παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, φόρεσε και πάλι την αθλητική του εμφάνιση και έπαιξε σε επίσημο αγώνα. 

Η ομάδα του Πήγασου επικράτησε με 3-0 σετ και στρέφει πλέον την προσοχή του, στο μεγάλο ματς της επόμενης εβδομάδας εναντίον του πρωτοπόρου Απόλλωνα.

Για την ιστορία, ο Μάριος Γκιούρδας φόρεσε το No 20 και αγωνίστηκε σε θέση διαγωνίου.

ΕΠΑΣ Ν. Αμάραντος-ΑΠΣ Πήγασος (Νικολόπουλος-Χαμπιλού, σημ. Εμμανοηλίδη) 0-3 (12-25, 20-25, 24-26)

 

 

Διαβάστε τι δήλωσε στο SportsOnAir μετά το τέλος του αγώνα:

Μάριε όπως φαίνεται δεν μπορείς να μείνεις μακριά από τα γήπεδα. Τι είναι αυτό που σε έκανε να επιστρέψεις;

Ήταν κάτι εντελώς τυχαίο, δεν περνούσε δηλαδή καν από την σκέψη μου ότι θα μετείχα, έστω και για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, σε ένα πρωτάθλημα. Αλλά λόγω του ότι ξεκίνησα να παίζω με τους παλαίμαχους όπου συμπαίχτης μου είναι ο έφορος του Πήγασου ο οποίος μου πρότεινε να τους βοηθήσω στην προσπάθειά τους, στο τέλος μάλλον της προσπάθειάς τους.

Στην αρχή θεώρησα πως ήταν κάτι το οποίο δεν ήθελα να κάνω, αλλά με το πέρασμα μιας εβδομάδας όπου το είχα στο μυαλό μου, και με τις κουβέντες και τις συζητήσεις αποφάσισα τελικά να συμμετέχω γιατί το θεώρησα και μια καλή μίνι προετοιμασία, γιατί έχουμε και ένα πανευρωπαϊκό παλαιμάχων τον Ιούνιο.


Βλέπεις διάρκεια σε αυτή τη βοήθεια που προσφέρεις;

Είμαι σε μια δύσκολη κατάσταση, (μας λέει χαριτολογώντας), παλεύω γενικά με τον ευατό μου, αλλά όσο θα υπάρχει μεγαλύτερη τριβή θα αισθάνομαι σίγουρα όλο και καλύτερα, (και θα δούμε).

 

Η coach του Πήγασου Κατερίνα Οικονόμου δήλωσε:

Κατερίνα, πως είναι να προπονείς τον Μάριο Γκιούρδα;

Κανονικά ο Μάριος Γκιούρδας θα έπρεπε να προπονεί εμένα (μας λέει χαμογελόντας). Καταρχήν είναι μεγάλη τιμή για το σωματείο μας που βρίσκεται στην ομάδα, και θα μας βοηθήσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Τώρα φαίνεται πως έχετε ελπίδες για άνοδο στην Α2, την οποία και φυσικά θέλετε. Πιστεύετε πως οι ελπίδες αυτές αυξάνονται κατά πολύ με τον Γκιούρδα στο ρόστερ σας;

Σίγουρα, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Εμείς θα προσπαθήσουμε, δουλεύουμε για το καλύτερο και το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Σίγουρα αυξάνονται οι πιθανότητες, αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε.

Πηγή: Sportsonair.gr

Περισσότερα από την κατηγορία: Αυτοί είναι οι πρωτοπόροι της ΕΣΠΑΑΑ »

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ