1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
15-02-2014 15:04

Εμπάργκο των διαιτητών λόγω απειλών!

Πρωτοφανές επεισόδιο έγινε σε αγώνα βόλεϊ της γ΄τοπικής κατηγορίας βόλεϊ Αθηνών, με τις δύο ρέφερι να καταγγέλλουν στην Ενωσή τους απειλές εντός και εκτός γηπέδου με αποτέλεσμα ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αθήνας να αποφασίσει αποχή από τους αγώνες της Νέας Μάκρης σε όλες τις κατηγορίες.

Η απόφαση δεν έχει προηγούμενο, καθώς ποτέ στο παρελθόν ένας σύνδεσμος διαιτητών δεν έχει αποκλείσει επιλεκτικά κάποιον σύλλογο. Ωστόσο, όπως υποστηρίζουν οι διαιτητές, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν επεισόδια εις βάρος διαιτητών στη συγκεκριμένη έδρα.

Το επεισόδιο έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης 12/2. Στο 4ο σετ της αναμέτρησης Νέα Μάκρη - Χολαργός 3-2, η πρώτη ρέφερι Αννα Παπασιφάκη απέβαλε στην εξέδρα τον προπονητή της Νέας Μάκρης Ηλία Μάκαρη για έντονες διαμαρτυρίες ύστερα από μία φάση. Ο Μάκαρης ανέβηκε στην εξέδρα, αλλά, όπως υποστηρίζει η πρώτη διαιτητής στην έκθεσή της, ο διαιτητής της Νέας Μάκρης μαζί με δύο γονείς φώναζαν και απειλούσαν έπειτα από κάθε απόφαση των διαιτητών.

Η πρώτη διαιτητής σταμάτησε τον αγώνα και κάλεσε την αστυνομία για να αποβάλει από τo γυμναστήριο τον Μάκαρη και τους δύο γονείς. Επειτα από 45΄ έφτασε ένα περιπολικό που εκτέλεσε τις εντολές των διαιτητών και ο αγώνας ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα. Στο τέλος του αγώνα ο Μάκαρης είπε στις ρέφερι «προσέχετε τον δρόμο, γιατί έχει παγίδες...».

Μετά τα φανάρια της Νέας Μάκρης και όταν σταμάτησε η συνοδεία της αστυνομίας δύο αυτοκίνητα πλησίασαν το αυτοκίνητο των διαιτητών. Το ένα βρισκόταν από πίσω με αναμμένους προβολείς και λίγα εκατοστά από το αυτοκίνητο των διαιτητών και το άλλο πλάγιασε το αυτοκίνητο των ρέφερι και άγνωστο άτομο έβριζε και απειλούσε τόσο την Παπασιφάκη, όσο και τη δεύτερη ρέφερι Μαρία Ανδροπούλου, η οποία εκτελούσε και χρέη γραμματείας.

Τα γεγονότα καταγγέλθηκαν στην έκθεση των διαιτητών και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Αθηνών αποφάσισε αποχή απ΄ όλους τους αγώνες της Νέας Μάκρης σε όλες τις κατηγορίες.

«Το ελάχιστο...»

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Αθήνας Αλέξανδρος Μυλωνάκης είπε για το περιστατικό: «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά στη Νέα Μάκρη και μέχρι να επιληφθεί του θέματος η δικαστική επιτροπή της Ενωσης Αθηνών κανείς διαιτητής δεν θα σφυρίζει αγώνες της Νέας Μάκρης. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε».


Πηγη: goalnews - sentragoal.gr

Σχετικά άρθρα

5 σχόλια

  • Comment Link ΣΑΒΒΑΣ ΩΡΩΠΟΣ Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 23:52 posted by ΣΑΒΒΑΣ ΩΡΩΠΟΣ

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. ΕΔΩ ΒΑΛΑΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 22/2 ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΧΡΙΣΤΗΔΗ ΝΑ ΠΑΙ ΞΕΙ ΑΓΩΝΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΙΩΝΕΣ ΣΑΛΑΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Α1 ΙΩΝΕΣ ΒΡΙΛΗΣΙΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ. ΠΗΓΕΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ. 16.30 Ο Α ΑΓΩΝΑΣ 19.00 Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ....ΟΥΣΤ ΡΕ..................

  • Comment Link vkenza Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 16:55 posted by vkenza

    Μπορεί και να έχετε δίκιο τι να πω. Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στη σελίδα του συνδέσμου διαιτητών και δεν υπάρχει πια η ανακοίνωση που είχα βγάλει για την απόφαση τους!!!

  • Comment Link   ο αγωνας    Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014 10:38 posted by ο αγωνας

    ΠΑΡ-14/02/14 21:45 / ΝΕΟ ΚΛ. ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ / ΙΩΝΕΣ ΑΣΠ - ΕΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗ 1-3
    αντιγραφω απο ΕΣΠΑΑ.
    Αυτο ειδε ο πρωτος φιλος.Μην πιστευετε τους διαιτητες.Δε φορανε παντελονια.Ξερουν αυτοι......

  • Comment Link vkenza Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 12:17 posted by vkenza

    Πότε έπαιξε η Ν. Μάκρη τη Παρασκευή; Ακυρώθηκαν όλα τα παιχνίδια της. Επίσης να μας εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο αυτός ο χαμός για ένα ματς άνευ βαθμολογικής σημασίας. Και για την ενημέρωσή σας την προηγούμενη φορά τα επεισόδια στο ίδιο γήπεδο έγιναν από την ομάδα του Μαραθώνα.

  • Comment Link ντροπηηηηηηηηηη Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014 11:22 posted by ντροπηηηηηηηηηη

    στα αποτελεσματα γιατι η ν.μακρη επαιξε την παρασκευη κανονικα????αυτος που γραφετε μας κανει ολουσ καθε φορα ανω κατω στην κατηγορια.ποσο φορατε παντελονια εκει στο συνδεσμο που βγαλατε κ ανακοινωση???που δεν παιζετε??????ατις παγκορασιδες??????ντροπη σας!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ