Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
09-12-2013 12:41

Μπάιμπος: «Δεν υπάρχει... χαλαρό ματς»

Πανέτοιμη για ακόμη ένα σπουδαίο ντέρμπι είναι η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία την Δευτέρα (9/12, 20:45) στοκλειστό της Κοκκινιάς φιλοξενεί την πολύ δυνατή ΑΕ Γκράβας και θα επιδιώξει να φτάσει στην έκτη της συνεχόμενη νίκη.

Φυσικά, οι δύο "μονομάχοι" δεν είναι... άγνωστοι καθώς συναντήθηκαν και στις 28 Σεπτεμβρίου για την α' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τη Νίκη να επικρατεί με 3-0 σετ και να κατακτά την πρόκριση. Ωστόσο, αναμφίβολα τίποτε δεν θα είναι το ίδιο με τότε, καθώς οι ομάδες έχουν αλλάξει πρόσωπο, έχουν "μονταριστεί", έχουν βρει τα πατήματά τους και αναμένεται άκρως ποιοτική και δυνατή αναμέτρηση.

Η ψυχολογία των κοριτσιών του Νώντα Μπάιμπου είναι χωρίς αμφιβολία στα... ύψη, μετά τις πέντε διαδοχικές νίκες, ωστόσο παραμένουν "προσγειωμένες" και δεν αποπροσανατολίζονται γνωρίζοντας ότι έχουν να διανύσουν ακόμη πολύ δρόμο... Προβλήματα απουσιών -πέραν της αρχηγού Ρίας Αναγνώστου που θα αργήσει να επιστρέψει στη δράση- δεν υπάρχουν και όλες οι παίκτριες είναι ετοιμοπόλεμες για το μεγάλο ματς

Ο πολύπειρος κόουτς της Νίκης, Νώντας Μπάιμπος, επισήμανε στο nikiamarousiou.gr για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕ Γκράβας: "Πρόκειται για ιδιαίτερα μαχητική και ποιοτική ομάδα η οποία διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στην τετράδα και αναμένεται άκρως αμφίρροπος αγώνας... Εξάλλου, φέτος δεν υπάρχει κανένα... χαλαρό παιχνίδι για εμάς!".