Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
30-11-2013 13:18

Εντυπωσιακή με Δηλαβέρη η Νίκη Αμαρουσίου, νίκησε το ΠΑΚ Χαλανδρίου και έπιασε κορυφή

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το εξ αναβολής ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής η Νίκη Αμαρουσίου, η οποία κάνοντας επίδειξη δύναμης επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση του -μέχρι πρότινος πρωτοπόρου- ΠΑΚ Χαλανδρίου με 3-0 σετ


Οι "κυανέρυθρες" κυριάρχησαν κατακράτως, καθώς το ΠΑΚ δεν άντεξε στην υποδοχή και -έστω και προσωρινά- έπιασαν κορυφή στην Β Εθνική γυναικών (ΕΣΠΑΑΑ). Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι το ποιοτικότατο και πολύ ισχυρό ΠΑΚ Χαλανδρίου ξεκίνησε εξαιρετικά το παιχνίδι αιφνιδιάζοντας την γηεδούχο  με το γρήγορο 0-6 του πρώτου σετ, παίρνοντας παράλληλα και την ψυχολογία με το μέρος του απ' την αρχή. Όμως, η νύχτα έμελλε να... ανήκει στην Νίκη και μετά το τάιμ άουτ που κάλεσε εσπευσμένα ο Μπάιμπος, η Νίκη απέκτησε προβάδισμα 13-9. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι αθλήτριες της Νίκης επέβαλαν το ρυθμό τους και έφτασαν στην εύκολη επικράτηση. 

Η Αθηνά Δηλαβέρη βοήθησε πολύ με την εμπειρία της καθώς σύμφωνα με ανεπίσημα στατιστικά των γηπεδούχων πήρε 14 πόντους, ενώ ακολούθησε η Κοκλανάκη με 11.

Τα σετ (3-0): 25-16, 25-19, 25-9

ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 6, Βερτζάγια 7, Μάρκου 4, Κοκλανάκη 11, Τσελέπη 7, Δηλαβέρη 14, Βήτου (L) 50% υποδ.
ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Λεβαντής): Μαυρίδη, Σακελλαρίδη, Λιαρούτσου, Καλλιπολίτη, Τζεμπετζή, Μοχάμεντ, Βαμβακοπούλου, Τράκα, Φιλιπποπούλου, Μηλιώνη, Ρουσσοπούλου, Φουσιάνη (L).