Εκτυπώστε τη σελίδα
30-09-2013 17:46

Ο Άγιος Στέφανος πρώτος στο τουρνουά «των αγγέλων» (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/WOMEN/AGSTEFANOS/1oaggelon folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/WOMEN/AGSTEFANOS/1oaggelon/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38

O Άγιος Στέφανος κατέκτησε το τουρνουά «των αγγέλων» που διοργανώθηκε στη μνήμη των τεσσάρων παικτριών του συλλόγου που χάθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα στις 22 Ιουνίου. Στον τελικό ο Άγιος Στέφανος νίκησε την Παλλήνη 3-2 σετ ύστερα από συναρπαστικό αγώνα. Στο μικρό τελικό η Μεταμόρφωση νικησε τον Α.Ο.Διονύσου 3-0 σετ. Στους ημιτελικούς η Παλλήνη νίκησε τη Μεταμόρωση 3-1 και ο Αγιος Στέφανος τον Α.Ο.Διονύσου 3-1 σετ. Τους αγώνες διαιτήτευσε εθελοντικά ο Βλάσσης Κότσυφας.

Η ομάδα του Αγίου Στεφάνου επικράτησε, έπειτα από έναν συναρπαστικό τελικό και αφού κατάφερε να κάνει διπλή ανατροπή στο σκορ, του Α.Ο. Παλλήνης με 3-2 σετ. (0-1, 1-1, 1-2, 2-2, 3-2).

Στον μικρό τελικό ο Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης επικράτησε του Α.Ο. Διονύσου με 3-0.

Στους ημιτελικούς που διεξήχθησαν το Σάββατο το βράδυ σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα: Α.Ο. Παλλήνης – Α.Ο. Δεξαμενή Μεταμόρφωσης 3-1, Α.Ο. Αγίου Στεφάνου – Α.Ο Διονύσου 3-1.

Στον τελικό η ομάδα του Αγίου Στεφάνου ξεκίνησε κάπως ‘μουδιασμένα’ και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 σετ (18-25). Στο δεύτερο σετ βελτιώνοντας την

Ταχ. Δ/νση: Λ. Μαραθώνος 29 & Αθ. Διάκου1 Ταχ. Κώδικας: 145 65, Άγ. Στέφανος Τηλ: 213 2030600 Fax: 213 2030630 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

υποδοχή αλλά και την ανάπτυξη του αγώνα, έφερε το παιχνίδι στα ίσα κερδίζοντας με το ίδιο σκορ (25-18).

Στο τρίτο σετ το ματς απέκτησε ‘άγρια ομορφιά’ και χρειάστηκε να επιτευχθούν 68 πόντοι για να προκύψει νικητής. Τελικά επικράτησε η ομάδα της Παλλήνης με 35-33.

Στο 4ο σετ οι παίκτριες του Γιώργου Παντόπουλου, ένιωθαν ότι έχουν ένα να εκπληρώσουν ένα χρέος… Ανέβασαν τον αγωνιστικό ρυθμό και κατάφεραν να νικήσουν με 25-21. Αυτή η εξέλιξη απελευθέρωσε από το άγχος τις αθλήτριες του Α.Ο Αγίου Στεφάνου, οι οποίες έχοντας στο πλευρό τους και την θερμή συμπαράσταση του κόσμου, έφτασαν σχετικά εύκολα στη νίκη στο 5ο σετ με 15-10. Μία επιτυχία που, όπως ήταν φυσικό, ήθελαν πάρα πολύ για να την αφιερώσουν –όπως και έκαναν με δάκρυα στα μάτια- στις φίλες τους και πρώην συμπαίκτριές τους, που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή.

Τους αγώνες διαιτήτευσε εθελοντικά ο Βλάσσης Κότσυφας.

Στον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας υπήρχαν τέσσερις φανέλες στις οποίες οι αθλήτριες και οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων εναπόθεσαν λευκά τριαντάφυλλα.

Ακριβώς πάνω από τον πάγκο της γραμματείας ένα πανό με τα πρόσωπα των τεσσάρων κοριτσιών, έγραφε: «Πεθαίνει μόνο ότι… ξεχνιέται». Και τα τέσσερα κορίτσια με τη νεαρή μητέρα δεν θα ξεχαστούν ποτέ…

Ο προπονητής του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και αμφιτρύωνας της εκδήλωσης, Γιώργος Παντόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Τα κορίτσια έδωσαν σήμερα τον καλύτερο εαυτό τους. Ήθελαν τη νίκη και τα κατάφεραν. Ήταν ένα ιδιαίτερο τουρνουά, μία εκδήλωση μνήμης και όπως είναι φυσικό δεν είναι εύκολο σε τέτοιους αγώνες να υπάρχει ‘καθαρή’ σκέψη. Ευχαριστούμε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στη διοργάνωση».


Καλαφατέλης: «Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε»


Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος έκανε την απονομή στη νικήτρια ομάδα από την πλευρά του, ανέφερε: «Σήμερα ήρθαμε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη των συμπολιτριών μας, που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγαν από τη ζωή.

Ήταν ένα δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Ιούνιο. Δεν είναι δυνατόν να τους ξεχάσουμε.

Η διοργάνωση του Τουρνουά ‘Αγγέλων’ το οποίο επιθυμούμε να καθιερώσουμε και να γίνει θεσμός, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτά τα κορίτσια, τις οικογένειές τους και τους φίλους τους.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Α.Ο Αγίου Στεφάνου για την συνδιοργάνωση του τουρνουά, τον κόσμο, αλλά και τις διοικήσεις, τους προπονητές και τις αθλήτριες όλων των ομάδων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πήραν μέρος στους αγώνες».

Το τουρνουά «Αγγέλων» εκτός του Δημάρχου Διονύσου κ. Γιάννη Καλαφατέλη, τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Νικόλαος Πέππας, ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ» κ. Νίκος Καρυστινός, η δημοτική σύμβουλος Βάσια Κοροβέση, η περιφερειακή σύμβουλος κα Δέσποινα Αφεντούλη, τα μέλη του «ΘΕΣΠΙ» κ. Παναγιώτης Ψύλλας και κα Γιούλα Λακαφώση, ο τεχνικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και μέλος του ΟΝΑΠ «ΘΕΣΠΙ» κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού Ντέιβιντ Στεργάκος, γονείς αθλητών και πλήθος κόσμου.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 1ο Τουρνουά βόλεϊ Κορασίδων «Αγγέλων» αγωνίστηκαν με τις εξής συνθέσεις:

Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ: (Προπονητής Γιώργος Παντόπουλος): Ζολοταριώφ, Ζωή Τοντάι, Αριστέα Τοντάι, Μαρτίνου, Λέζο Φαμπιάνα, Λέζο Αρτιόλα, Λέζο Μαριαλένα, Πάντου, Κουρλαμπά, Νικολέτου, Ζαμπελάκη, Κοροβέση, Κοχαρίκ Κοσαρτζίου, Κυβάνη, Παρίση.

Α.Ο. ΔΙΟΝΥΣΟΥ: (Προπονητής Γιώργος Γκαραβέλης): Κωστάλα, Παπαευαγγελοπούλου, Αμανατίδου, Βαρβεράκη, Ζαβιτσάνου, Σαρρή, Διαμαντοπούλου, Μαπουρέκα, Στεργίου, Λινάρδου, Σπυροπούλου.

Α.Ο. ΠΑΛΛΗΝΗ: (Προπονητής Δημήτρης Γιαμαλής): Σπυροπούλου, Στεργάκου, Λάιου, Παπαδοπούλου, Παφίλη, Χουδάλη, Μαρούδα, Μονφρέντι, Γεωργοπούλου, Κόκκινου, Μαντοπούλου, Κιούρκου.

Α.Ο. ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: (Προπονητής Σωτήρης Καλύνης): Καλαβρουζιώτη, Κατραντσιώτη, Μακρινού, Καραμούζα, Λουράντου, Παπαντωνάκη, Σουρβάνου, Νικολακοπούλου, Πρασσά, Μοιραλιώτη, Μουρελάτου, Μουτάφη, Λιακοπούλου Ρένια, Μητρελιά, Κορακιανή.