1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Ο περυσινός πρωταθλητής ΓΣ Ηλιούπολης αποδείχθηκε ότι είναι πολύ σκληρός για να χάσει, καθώς στον πρώτο τελικό πλέι οφ της Β’ εθνικής ανδρών ΕΣΠΕΔΑ, έκανε μεγάλη ανατροπή με 2-3 (25 - 18 (1), 25 - 21 (2), 17 - 25 (3), 20 - 25 (4), 9 - 15 (5), αν και έχανε με 2-0 από τον Έσπερο στην Καλλιθέα.
Μπαίνοντας δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Π.Ο.Δάφνη Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε την πρώτη εξαιρετική μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό της, την ακραία Kατερίνα Αντωνία Κουλοπούλου.
Mετά από 8 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Γ.Σ.Γλυκών Νερών και του προπονητή Δημήτρη Παπαϊωάννου χώρισαν. Ο Παπαϊωάννου σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Κάθε μέρα γράφουμε και λέμε πως «τα έχουμε δει όλα» αλλά κάθε φορά τα γεγονότα μας ξεπερνούν. Αναγνωρίζουμε πως όλα τα σωματεία έχουν προβλήματα αλλά σωματεία με παράδοση στο βόλεϊ που θα μπορούσαν να είναι κόσμημα και κυψέλες στο γυναικείο και στο ανδρικό βόλεϊ, έχουν καταντήσει να διασύρονται.
Η διοίκηση του Μελισσιακού Αθλητικού Ομίλου με ανακοίνωση της απάντησε στην Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με το ότι κλειδώθηκαν οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στο γήπεδο μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Την ανακοίνωση υπογράφει η Μαρία Βασίλοπουλου:
Απίστευτη καταγγελία του Γκύζη για τη συμπεριφορά του Μελισσιακού, που κλείδωσε τις αθλήτριες του στα αποδυτήρια.
Ο ΓΑΣ Χολαργού και ο ΑΟ Λαγονησίου είναι οι ομάδες που συνεχίζουν χωρίς απώλεις στην 3η τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑ
Η γυναικεία ομάδα του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου στέφθηκε πρωταθλήτρια της τοπικής κατηγορίας 2 επιτυγχάνοντας καθαρή νίκη 3-0, επί της ομάδας της Δάφνης Αγίου Δημητρίου, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι εκτός έδρας
Απόψε στις 22.00, ο προπονητής του Αγίου Στεφάνου, Γιάννης Φάκας και η αρχηγός της ομάδας Βέρα Καλογερά θα φιλοξενηθούν στο στούντιο του vpradio.gr και θα μιλήσουν για την άνοδο στην Τοπική Κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ
Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17.00 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΈΣΠΑΑΑ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Τη νέα της προπονητική σύνθεση παρουσίασε η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης. Για άλλη μια σεζόν συνεχίζει ο Μανώλης Κιάσσος στις γυναίκες, ενώ στις ακαδημίες ενισχύθηκε με το Νίκο Πολυμερόπουλο και τη Μαρία Βελισσάρη.
Με τον βασικό κορμό να παραμένει σταθερός, με προσθήκες ουσίας και υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κερκινέ ξεκινάει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Κουκακίου τη προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Μια εξαιρετική μεταγραφή  πραγματοποίησε ο Τυφώνας με την προσθήκη της έμπειρης Αντωνέλλας  Καρακατσάνη.
Τα Γλυκά Νερά εκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο. Για να το γιορτάσουν έφτιαξαν ένα βίντεο.
Η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ο Καρέας και ο ΔΑΣ Αραφήν οδηγούν την κόρσα των 3 ομίλων της Β τοπικής κατηγορίας γυναικών στην ΕΣΠΑΑΑ
Πραγματοποιήθηκε χθες η 3η αγωνιστική και των τριών ομίλων της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ. Στον Α' όμιλο η Δεξαμενή Μεταμόρφωσης συνεχίζει χωρίς απώλειες, μετά και την νίκη της με 3-0 επί των Θρακομακεδόνων. Στον Β' όμιλο ο Καρέας βρίσκεται στην πρώτη θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο, νικώντας χθες τον δεύτερο στην βαθμολογία ΑΟ Απόλλων Αγ. Δημητρίου με 3-1. Τέλος, στον Γ' όμιλο ο ΔΑΣ Αραφήν φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες, με το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα να έρχεται στην έδρα του Λαγονησίου με 3-1.
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Γυναικών για τις ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ έχουν ως εξής:
Ανακοινώθηκε από την ΕΣΠΑΑΑ η 1η φάση του κυπέλλου, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες. Αναλυτικά:
Συμφωνίες με χορηγούς σύναψε η γυναικεία ομάδα του Γέρακα στην προσπάθεια της να είναι ανταγωνιστική και σε διοικητικό επίπεδο.
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και από ώρα 16:00΄ θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ένωσης αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Η διοίκηση του Τυφώνα εξέδωσε ανακοίνωση για να ευχαριστήσει όσους συμμετείχαν στην άνοδο της γυναικείας ομάδας στην Τοπική κατηγορία ΕΣΠΑΑΑ.
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την περίοδο 1-5 Φεβρουαρίου
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ