Εκτυπώστε τη σελίδα
04-02-2019 15:10

Απάντηση του Μελισσιακού για τις κλειστές πόρτες

Η διοίκηση του Μελισσιακού Αθλητικού Ομίλου με ανακοίνωση της απάντησε στην Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με το ότι κλειδώθηκαν οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στο γήπεδο μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Την ανακοίνωση υπογράφει η Μαρία Βασίλοπουλου:

Ο Μ.Α.Ο., στα τέσσερα χρόνια παρουσίας του, διατηρεί αθλήτριες μέχρι 16 ετών (μόλις συμπληρώνουν το 16ο έτος της ηλικίας τους αφήνονται ελεύθερες να πάνε σε σύλλογο της επιλογής τους). Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουμε στην 3η τοπική κατηγορία γυναικών. Την ομάδα απαρτίζουν αθλήτριες από 12 εώς 16 ετών με την προσθήκη δύο 17χρονων και μίας 21χρονης, οι οποίες βοηθούν τα μικρά παιδιά να ανταπεξέλθουν  της πίεσης των  αντιπάλων γυναικείων ομάδων.

Στα τέσσερα χρόνια αυτά δεν έχουμε δεχτεί ποτέ ούτε μία κόκκινη κάρτα.

Όσον αφορά τα γεγονότα του Σαββάτου, ο αγώνας τελείωσε κανονικά στις 23:10. Οι διαιτητές συμπλήρωσαν το φύλλο αγώνος και αποχώρησαν από το γήπεδο. Παρά του ότι ήταν περασμένη η ώρα  και υπήρχε έντονη πίεση να κλειδωθεί το γήπεδο, οι αθλήτριες της Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου διαπληκτιζόντουσαν έντονα  μεταξύ τους και με τους προπονητές, αρνούμενες να συντομεύσουν το χρόνο παραμονής τους στο χώρο των αποδυτηρίων.

Ακουγόντουσαν  δε σε όλο το γήπεδο δημιουργώντας πρόβλημα στους γονείς των μικρών αθλητριών μας, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν με τα παιδιά τους, χωρίς αυτά να κάνουν μπάνιο. Αφού τους ειδοποιήσαμε επανειλημμένως ότι  πρέπει να αποχωρήσουν (είχαν ήδη περάσει 50 λεπτά από το τέλος του παιχνιδιού ), κλειδώσαμε τις δύο κύριες εισόδους και αφήσαμε την βοηθητική έξοδο ανοιχτή, ενημερώνοντας το συνοδό τους ότι μπορούν να φύγουν από εκεί, όπως και έγινε. Μέχρι και την αποχώρηση της τελευταίας αθλήτριας του Α. Ε. Γκύζη Πολυγώνου, παρευρισκόταν στο γήπεδο η πρόεδρος της ομάδας, η οποία κλείδωσε τη βοηθητική έξοδο και την εξωτερική πόρτα του γηπέδου στις 00.05 (5 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα).

Όσον αφορά την στιχομυθία, που αναφέρεται για τα λόγια που ειπώθηκαν, δεν θα θέλαμε να μπούμε στην λογική του κουτσομπολιού «μου είπες και σου είπα».

Όταν όμως οι αθλήτριες μίας ομάδας, παίρνουν κίτρινη και  κόκκινη κάρτα, κατά την διάρκεια του αγώνα, για ανάρμοστη συμπεριφορά (αναφέρεται στο φύλλο αγώνος), εύκολα καταλαβαίνει κανείς το  ‘’λεξιλόγιο’’ που χρησιμοποίησαν στο χώρο των αποδυτηρίων.

Τα σχόλια σχετικά με το όνομα του συλλόγου μας «Μελισσιακός Αθλητικός Όμιλος»  (Μ.Α.Ο.) τα θεωρούμε τουλάχιστον άστοχα και δεν θα επεκταθούμε περαιτέρω.

ΥΓ: Επειδή πιστεύουμε ότι όλες οι ομάδες θέλουν το καλό του ελληνικού βόλλευ και καθώς δεν θέλουμε σαν σωματείο να έχουμε καμία αντιπαλότητα σας προτείνουμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος να δώσουμε φιλικό παιχνίδι.

Εκ της διοικήσεως Μαρία Βασίλοπουλου

 

Πρωτοφανές: Στα Μελίσσια κλείδωσαν για τιμωρία βολεϊμπολίστριες του Γκύζη στα αποδυτήρια!

Σχετικά άρθρα