1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Με το χαμηλότερο μέσο ηλικίας του πρωταθλήματος της τοπικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ πήρε την άνοδο για τη Β' Εθνική η Νέα Μάκρη.
Μπαίνοντας δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Π.Ο.Δάφνη Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε την πρώτη εξαιρετική μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό της, την ακραία Kατερίνα Αντωνία Κουλοπούλου.
Διπλασίασαν τις νίκες τους Κορωπί και Παπάγου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ. Η ομάδα των Μεσογείων πέτυχε την μοναδική εκτός έδρας νίκη, με 1-3 στα Μελίσσια με αντίπαλο τον Φοίβο, και έμεινε πρώτο στην κορυφή με το απόλυτο των βαθμών.
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-3 πέτυχε η ομάδα του Παπάγου στο Μαρούσι στην λειψή πρεμιέρα του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Β΄εθνικής γυναικών ΕΣΠΑΑΑ
Eκτός από τους αγιασμούς στα σχολεία στην Κερατέα η διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας άνοιξε τις πόρτες του ανακαινισμένου ιστορικού κλειστού γυμναστηρίου του Γυμνασίου της πόλης για τα παιδιά της ακαδημίας του μίνι βόλεϊ.
Μία ακόμα μεγάλη διάκριση απέσπασε ο Γ.Σ.Κερατέας για την πρωταγωνιστική του δράση στο πρόγραμμα Be Active.
Mετά από 8 χρόνια συνεργασίας οι δρόμοι του Γ.Σ.Γλυκών Νερών και του προπονητή Δημήτρη Παπαϊωάννου χώρισαν. Ο Παπαϊωάννου σε συνάντηση που είχε με την διοίκηση του συλλόγου ενημέρωσε πως δεν θα συνεχίσει τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας έκανε τον απολογισμό των τμημάτων βόλεϊ ανδρων και γυναικών του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, Αντωνίου, Δημητρίου, τον Δήμο Κερατέας, τις αθλήτριες και ειδικά τις Ντάρδη, Γκαργκούνη, Προκοπίου, τους προπονητές Μπαχράμη, Σιδέρη και τον κόσμο της Κερατέας για το όμορφο ταξίδι.
Η γυναικεία ομάδα Γ.Σ.Γλυκών Νερών μπορεί να μην πήρε την άνοδο για την Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ αλλά μέσα στη χρονιά κατάφερε να φτάσει για πρώτη φορά στο φάιναλ-4 του κυπέλλου και να τερματίσει στην 3η θέση στο πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος Σταύρος Βελιώτης που προέρχεται από το μπάσκετ αλλά τα τελευταία χρόνια τον έχει κερδίσει το βόλεϊ, η αρχηγός Μαρία Φαράκου και ο προπονητής Δημήτρης Παπαϊωάννου μίλησαν στην κάμερα του volleynews,gr:
Η Μαρία Γκαραγκούνη μετά από 8 χρόνια που είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση αγωνίστηκε στον Γ.Σ.Κερατέας. Μετά την επίτευξη της ανόδου στην Β΄Εθνική μίλησε για την απόφαση της να επιστρέψει, για την αφιέρωση της, για την επιθυμία της και το νέο πρωτάθλημα της Volley League γυναικών που αναμένεται να μεγάλο ενδιαφέρον:
Η αρχηγός του Γ.Σ.Κερατέας Μίλη Προκοπίου μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για την επιτυχημένη σεζόν, για τις συνεργασίες που είχε με τη Μαρία Γκαραγκούνη και το Δημήτρη Μπαχράμη και ευχαρίστησε τους συνεργάτες αλλά και τον σύζυγο της για την συμπαράσταση και μάλιστα του αφιέρωσε και την άνοδο:
Ο Δημήτρης Μπαχράμης μετά από πολλά χρόνια επέστρεψε στην ενεργό προπονητική δράση για να βοηθήσει τον Γ.Σ.Κερατέας αλλά και την αγαπημένη του σύζυγπ Μαρία Γκαραγκούνη που μετά από 8 χρόνια αποφάσισε να αγωνιστεί και να βάλει το δικό της στοίχημα.
Η Γεωργία Ντάρδη είναι η ψυχή της γυναικείας ομάδας του Γ.Σ.Κερατέας και μετά τη νίκη επί των Γλυκών Νερών και την άνοδο στη Β΄Εθνική μίλησε στην κάμερα του volleynews.gr για τη δύσκολη χρονιά, για τα τέσσερα παιδιά που μεγαλώνει παράλληλα, για τις συμπαίκτριες της, για τη νέα σεζόν και με δάκρυα στα μάτια έκανε την αφιέρωση της χρονιάς στον άνθρωπο της...
Την πρόκριση του στον τελικό των πλέι οφ ανόδου του τοπικού πρωταθλήματος γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ πανηγυρίζει ο Γ.Σ.Κερατέας επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά στις ημιτελικές αναμετρήσεις με τον Αγιο Στέφανο.
Μετά από πέντε χρόνια ο Γ.Σ.Κορωπίου πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Β΄κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την απ΄ευθείας άνοδο από το πρωτάθλημα της Τοπικής Κατηγορίας Γυναικών. Μάλιστα τις προσεχείς ημέρες θα προγραμματιστεί αγώνας φιέστα για να γιορταστεί η άνοδος.
Ο Γ.Σ.Κορωπίου (φωτό) πέρασε με τρίποντο από τον Καρέα και καθάρισε από απόψε την απ΄ευθείας άνοδο για την Β΄Εθνική γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ αφήνοντας ακόμα τέσσερις ομάδες να παλεύουν για την δεύτερη θέση ανόδου.
Κάθε μέρα γράφουμε και λέμε πως «τα έχουμε δει όλα» αλλά κάθε φορά τα γεγονότα μας ξεπερνούν. Αναγνωρίζουμε πως όλα τα σωματεία έχουν προβλήματα αλλά σωματεία με παράδοση στο βόλεϊ που θα μπορούσαν να είναι κόσμημα και κυψέλες στο γυναικείο και στο ανδρικό βόλεϊ, έχουν καταντήσει να διασύρονται.
Ο ΑΠΟ Δάφνη Αγ. Δημητρίου πέτυχε τη νίκη της 17ης αγωνιστικής στο τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ.
Το εντυπωσιακό σερί για τον Γ.Σ.Κορωπίου συνεχίζεται και μετά την έκτη σερί νίκη αλλά και το στραβοπάτημα του Κορωπίου στην Γκράβα οι δύο ομάδες μοιράζονται την κορυφή της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα από μία νίκη 3-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.
Μαζί με τη Λίζα Τριανταφυλλίδη και την Πηγιάνα Μεθενίτη πανηγύρισε και ο Θανάσης Ρέρρας την κατάκτηση του τίτλου στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα σνόου βόλεϊ στο Μαίναλο.
Στο γυμναστήριο των Μελισσίων θα γίνουν την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου οι ημιτελικοί αγώνες του φάιναλ-4 του πρωταθλήματος νεανίδων της ΕΣΠΑΑΑ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας είναι ο Α.Ο.Μαρκοπούλου, ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Αγίου Δημητρίου και ο Φοίβος Μελισσίων που θα είναι και ο οικοδεσπότης της τελικής φάσης.
Το Κορωπί έμεινε μόνο πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας στην τοπική κατηγορία γυναικών της ΕΣΠΑΑΑ μετά τους αγώνες της 15ης αγωνιστικής, ενώ το σερί των επιτυχιών συνεχίζεται για την Κερατέα του Δημήτρη Μπαχράμη.
Η διοίκηση του Μελισσιακού Αθλητικού Ομίλου με ανακοίνωση της απάντησε στην Α.Ε. Γκύζη Πολυγώνου για τις καταγγελίες που έκανε σχετικά με το ότι κλειδώθηκαν οι παίκτριες της φιλοξενούμενης ομάδας μέσα στο γήπεδο μετά τον μεταξύ τους αγώνα. Την ανακοίνωση υπογράφει η Μαρία Βασίλοπουλου:
Μήνυμα στήριξης στην διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας έστειλε η τοπική κοινωνία Κερετέας Λαυρεωτικής στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που έγινε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά και μάλιστα βγήκαν σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του Γ.Σ.
Σελίδα 1 από 5

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ