1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-04-2019 18:39

Θανάσης Ρέρρας: «Το βόλεϊ έχει ανάγκη από καλοσύνη και... κρασί Κερατιώτικο» (vid)

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Κερατέας Θανάσης Ρέρρας έκανε τον απολογισμό των τμημάτων βόλεϊ ανδρων και γυναικών του συλλόγου. Ευχαρίστησε τους χορηγούς, Αντωνίου, Δημητρίου, τον Δήμο Κερατέας, τις αθλήτριες και ειδικά τις Ντάρδη, Γκαργκούνη, Προκοπίου, τους προπονητές Μπαχράμη, Σιδέρη και τον κόσμο της Κερατέας για το όμορφο ταξίδι.

Η ομάδα των γυναικών πήρε την άνοδο για την Β΄Εθνική ενώ η ομάδα των ανδρών έφτασε μέχρι τους τελικούς ανόδου για τα μπαράζ της Α2 ανδρών. Επίσης οι ακαδημίες αύξησαν τη δύναμη τους αλλά και τα μέλη τους και όλα αυτά στα 35χρονα γενέθλια του συλλόγου:

«Στον σύλλογο της Κερατέας είμαι από τα 12 μου χρόνια και φέτος κλείσαμε τα 35 χρόνια ιστορίας. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρχε ανδρικό τμήμα και στη συνέχεια δημιουργήθηκε το γυναικείο. Η Κερατέα είναι μία πόλη που αγαπάει το βόλεϊ και το απέδειξε φέτος που γέμισε το γήπεδο στους άνδρες και στις γυναίκες. Υπάρχουν πολλά παιδιά στις ακαδημίες μας και όλη αυτή η οικογένεια είναι χαρούμενη σήμερα».

Για τους χορηγούς, τους υποστηρικτές και το Δήμο Κερατέας και όσους βοήθησαν: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, τον Αντώνη Αντωνίου, την οικογένεια Δημητρίου, τον Δήμο και όλους όσοι συνεισφέρουν και μπορούμε και κάνουμε όλες αυτές τις δραστηριότητες. Δεν είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός, όμως έρχεται ως φρούτο μίας συλλογικής προσπάθειας. Ευχαριστώ τα μέλη του συμβουλίου που κάνουν ό,τι μπορούν για να βελτιώσουν τις συνθήκες. Ο κόσμος μας συμπαραστέκεται και πάνω απ'όλα μας εμπιστεύεται τα παιδιά του σε εμάς».

Για την γυναικεία ομάδα και την άνοδο στη Β΄Εθνική: «Συνεχίζουμε κυρίως για την ανάπτυξη. Η γυναικεία ομάδα φέτος είναι μία μίξη έμπειρων και νέων αθλητριών. Θέλω να σταθώ ιδιαίτερα στην Μαρία Γκαραγκούνη, η οποία με το παράδειγμά της μεταλαμπάδευσε πάρα πολλά στοιχεία στα νέα κορίτσια. Τη Μίλη Προκοπίου που πολλά χρόνια τώρα μας βοηθάει, την Λίζα Τριανταφυλλίδη, την Πηγιάνα Μεθενίτη, όμως ιδιαίτερη μνεία θα μου επιτρέψετε να κάνω στην Γεωργία Ντάρδη, μητέρα τεσσάρων παιδιών και έπαιζε επί 1,5 μήνα τραυματίας. Έσφιξε τα δόντια, μας βοήθησε και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο. Αναμβίφολα μεγάλη προσφορά έχουν οι δύο προπονητές που συνεργαστήκαμε φέτος. Του Παναγιώτη Σιδέρη που λόγω υποχρεώσεων αποχώρησε και φυσικά του σπουδαίου Δημήτρη Μπαχράμη, που είχαμε την τύχη να τον έχουμε στην ομάδα μας».

Η ευχή του για το βόλεϊ: «Είναι πολύς ο κόσμος που βοήθησε και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Ελπίζω όλοι μαζί να κοιτάμε το καλό του βόλεϊ, να αφήσουμε την γκρίνια, γιατί το άθλημα έχει ανάγκη από καλοσύνη».

Για την επόμενη σεζόν: «Τώρα γιορτάζουμε και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός. Ο κόσμος της πόλης θέλει την καλύτερη δυνατή προσπάθεια από πλευρά μας για τα παιδιά τους. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας και εάν προκύψει και ένα θετικό αποτέλεσμα, τότε αυτό είναι ευπρόσδεκτο. Δεν κοιτάμε όμως πρώτα τον πρωταθλητισμό, αλλά την ανάπτυξη του βόλεϊ στη πόλη της Κερατέας».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ