1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-12-2018 23:24

Έφη Μυρίλλα, Χριστίνα Μουμούρη: «Η Δάφνη γυρίζει σελίδα» (video)

H Εφη Μυρίλλα που το καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στο μπιτς βόλεϊ έχει επιστρέψει δυναμικά τη σεζόν στη σάλα και είναι μαζί με τη Χριστίνα Μουμούρη οι δύο πυλώνες της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Μετά την ενττυπωσιακή ανατροπή στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα μίλησαν για το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ αλλά και τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες της Δάφνης στο ζεστό και φιλόξενο γυμναστήριο του 3ου Λυκείου Αγίου Δημητρίου (Αργοστολίου & Σάμου).

H Έφη Μυρίλλαδήλωσε: «Θεωρώ πως το παιχνίδι ήταν στα μέτρα μας, αλλά για κάποιο λόγο σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είχαμε πολύ συγκέντρωση μεταξύ μας. Γενικά σήμερα νίκησε η ομάδα γιατί ενωθήκαμε στο τέλος και ενώ χάναμε με 14-9, βγήκαμε νικήτριες. Πάντα στο τέλος κάθε αγώνα δείχνουμε το καλό μας πρόσωπο. Συνειδητοποιούμε ότι πάμε να χάσουμε, ενωνόμαστε και καταλήγουμε ότι πρέπει να νικήσουμε. Ο στόχος μας είναι η τετράδα που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και άμα μπορέσουμε να ανέβουμε κατηγορία, είναι ευπρόσδεκτο».

Η Χριστίνα Μουμούρη συμπλήρωσε: «Γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια φέτος από την ομάδα της Δάφνης. Προσπαθούμε όλες να αντεπεξέλθουμε στους στόχους που έχει βάλει η ομάδα και η διοίκηση. Δεν μπορούμε να είμαστε κάθε φορά στο 100%, σημασία έχει όμως πως και τις κακές μας μέρες, η ομάδα καταφέρνει να παίρνει τη νίκη. Ευελπιστώ στη συνέχεια θα είμαστε καλύτερα και να παίρνουμε τους πόντους πιο εύκολα και χωρίς να περνάμε αυτόν τον γολγοθά».

Για την γειτονιά στον Άγιο Δημήτριο και την δουλειά στις ακαδημίες της Δάφνης: «Όταν ήρθα στη Δάφνη, ενώ για πολλά χρόνια αγωνιζόμουν στην Α2 και ήταν μεγάλη απόφαση για εμένα. Όλοι που ασχολούνται αγαπάνε πολύ την ομάδα, όλοι είναι δίπλα της και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια στις ακαδημίες του συλλόγου να μπουν νέα παιδιά, να βγουν ταλέντα που θα δουλεύουν με σωστές βάσεις για να μπορέσουν να εξελιχθούν. Νομίζω πως από εδώ και πέρα πως η Δάφνη έχει αλλάξει σελίδα και τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολλά από τις ακαδημίες της».

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ