1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Μπαίνοντας δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Π.Ο.Δάφνη Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε την πρώτη εξαιρετική μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό της, την ακραία Kατερίνα Αντωνία Κουλοπούλου.
Μήνυμα στήριξης στην διοίκηση του Γ.Σ.Κερατέας έστειλε η τοπική κοινωνία Κερετέας Λαυρεωτικής στην ετήσια χοροεσπερίδα του συλλόγου που έγινε στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Ιππικού Ομίλου Κουβαρά και μάλιστα βγήκαν σημαντικές ειδήσεις για το μέλλον του Γ.Σ.
Την ώρα που όλο το ελληνικό βόλεϊ γιόρταζε στο γεμάτο Μελίνα Μερκούρη την πρόκριση της Εθνικής βόλεϊ ανδρών στα τελικά του Ευρωπαϊκού
Εντυπωσιακό ήταν το τελείωμα της τοπικής κατηγορίας ανδρών στην ΕΣΠΑΑΑ. Τελικά πανηγύρισε ο ΑΟ Βάρης "Ο Αναγυρούς" που ήθελε μόνο νίκες στα πλέι οφ και τα κατάφερε παίρνοντας στην τρίτη με 3-2 απέναντι στον Φοίβο Μελισσίών. Η ομάδα της Βάρης κατέκτησε το πρωτάθλημα, όμως και οι δύο την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στην Β Εθνική.
Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 στις 17.00 θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της ΈΣΠΑΑΑ για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.
Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι κατά την διάρκεια των σετ, η ομάδα του ΑΟ Μαρκοπούλου νίκησε με σκορ 3 - 0 την ομάδα της ΑΕΣ Ενωση Γαλατσίου και στέφθηκε πρωταθλήτρια στην Τοπική Κατηγορία Ανδρών. 
Στην κορυφή της Β' Εθνικής Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ βρίσκεται η Αγία Παρασκευή σε ισοβαθμία με τη Νέα Μάκρη και τον ΑΟ Πολιτείας με τον Ιωνικό να ακολουθούν με 1 βαθμό διαφορά. 
Έπεσε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Β' Εθνικής Ανδρών ΕΣΠΑΑΑ η Νέα Μάκρη, μετά την ήττα από τον ΑΟ Πολιτείας με 3-0. 
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Α' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών – Γυναικών για τις ομάδες της ΕΣΠΑΑΑ έχουν ως εξής:
Ανακοινώθηκε από την ΕΣΠΑΑΑ η 1η φάση του κυπέλλου, τόσο σε άνδρες, όσο και σε γυναίκες. Αναλυτικά:
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 και από ώρα 16:00΄ θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ. οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων της Ένωσης αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Οριστικοποιήθηκε το καλεντάρι της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015. Σύμφωνα με αυτό, η σεζόν θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου με την Α1 γυναικών και Α2 ανδρών, ενώ τα Φάιναλ 4 κυπελλου θα γίνουν 14-15 Μαρτίου (Ανδρες) και 28-29 Μαρτίου (Γυναίκες).
Την ευκαιρία να πει ευχαριστώ στους συντελεστές των επιτυχιών είχε η διοίκηση του Νίκου Αμάραντου
Εφαρμόζοντας την οδηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ΕΟΠΕ προχώρησε στην αναστολή των αγώνων που έχουν προγραμματιστεί για το διήμερο 12-13 Απριλίου. Με αυτό τον τρόπο η ΕΟΕ και η ΕΟΠΕ ελπίζουν ότι θα πιέσουν την κυβέρνηση να αυξήσει το ποσό της επιχορήγησης για τον αθλητισμό.
Η επιστροφή του Μάριου Γκιούρδα στην αγωνιστική δράση, είναι πραγματικότητα. Ο παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό βόλεϊ, φόρεσε και πάλι την αθλητική του εμφάνιση και έπαιξε σε επίσημο αγώνα. 
Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Μάριος Γκιούρδας για χάρη του Πήγασου Νέου Κόσμου. Ο Έλληνας ακραίος που απ'ότι φαίνεται δεν άντεξε μακριά από τα γήπεδα, εντάχθηκε στην αντρική ομάδα του Πήγασου όπου και θα ενισχύσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.
Στην κορυφή παρέμεινε ο Απόλλωνας μετά και το εύκολο 3-0 επί του ΑΟΝ Βύρωνος. Στην δεύτερη θέση ανέβηκε ο Πήγασος που επικράτησε με 3-1 του Μαρκόπουλου, εκμεταλευόμενος την ήττα της Πολιτείας (3η θέση) από τον ΟΠΕ Χαλκίδας.
Δείτε το πρόγραμμα και τους διαιτητές για την περίοδο 1-5 Φεβρουαρίου
Η Νέα Μάκρη νίκησε του Ίωνες με 3-0 συνεχίζοντας στην κορυφή του πρώτου όμιλου τοπικής κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ. Στον Β όμιλο το Κουκάκι νίκησε το Γκύζη και έμεινε κοντά στην Γκράβα πυ βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Η Νέα Μάκρη έκανε τη νίκη της 5ης αγωνιστικής του 1ου γύρου για την  τοπική κατηγορία ανδρών της ΕΣΠΑΑ. Νίκησε την ΑΕ Καρύστου με 3-0 και πέρασε στην κορυφή του Α ομίλου. Στον Β όμιλο η Γκράβα έχει ξεφύγει καθώς δεν έχει χάσει ούτε σετ.
H Αγία Παρασκευή έκοψε βαθμό από τη Νέα Μάκρη και η Κάρυστος έμεινε μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας του Α΄ομίλου της τοπικής κατηγορίας ανδρών της ΕΣΠΑΑΑ, ενώ στον Β΄όμιλο η Γκράβα νίκησε τον Γκύζη Πολυγώνου με 3-0 και όχι 3-2 όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΠΑΑΑ. Σε κάθε περίπτωση το volleynews.gr ζητάει συγγνώμη για το λάθος.
Η Αγία Παρασκευή νίκησε από το Φοίβο για να τον πιάσει στην πρώτη θέση. Η Γκράβα προχώρησε με νέο τρίποντο στους ομίλους του πρωταθλήματος τοπικής κατηγορίας ανδρών. Τα αποτελέσματα:
Ξεκίνησε και το πρωτάθλημα Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών στους δύο ομίλους με νίκες και των έξι γηπεδούχων. Τα αποτελέσματα:
Mε 10 ομάδες από το Εθνικό Περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών και 9 από την τοπική κατηγορία της ΕΣΠΑΑΑ δήλωσαν συμμετοχή στην πρώτη φάση του Κυπέλλου. Η Ε.Π.Α. ΣΧ. Ν. Αμάραντος ήταν η... τυχερή καθώς πήρε την πρόκριση άνευ αγώνα. Το πρόγραμμα των αγώνων της 1ης αγωνιστικής του Κυπέλλου που θα γίνει από 28 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμα:
Σελίδα 1 από 2

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ