1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-10-2019 15:23

Volley League: «Αθάνατος» ο Ηρακλής αλλά «τορπιλίζει» τον Άρη!

Θετικές είναι οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών καθώς μετά τον «πόλεμο» των δηλώσεων και τις απειλές για μηνύσεις με αθλητές που υπάρχουν οικονομικές διαφορές η κανονικότητα επιστρέφει στο ανδρικό τμήμα της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή.
Υπενθυμίζεται πως η διοίκηση του ΤΑΑ Ηρακλής με επιστολή της προς την διοργανώτρια ΕΣΑΠ δήλωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Volley League ενώ δεν κατέθεσε φάκελο στην τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Η πίεση του κόσμου και οι διακανονισμοί

Ακολούθησε η ανακοίνωση της διοίκησης στους παίκτες για την αποδέσμευση τους καθώς και παραχώρηση των ωρών προπονήσεων και αγώνων στο Ε.Α.Κ.Μίκρας. Υπό την πίεση των οργανωμένων οπαδών προς τη διοίκηση και τις μεσολαβητικές προσπάθειες της διοργανώτριας του πρωταθλήματος (ΕΣΑΠ) και του συνδικαλιστικού οργάνου των αθλητών (ΠΑΣΑΠ) γεφυρώθηκαν οι διαφορές του Ηρακλή με τον Κώστα Γκιρτζίκη και τον Κώστα Χριστοφιδέλη και συμφωνήθηκαν νέοι διακανονισμοί.

Διαβάστε όλο το άρθρο, το πως εμπλέκεται ο Άρης και πόσες ομάδες είναι σίγουρες στην Volley League στο ethnos.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ