1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-08-2018 19:47

Η Μαρία Γκαραγκούνη επιστρέφει στην ενεργό δράση!

Αυτό κι αν είναι είδηση. Ο Μαρία Γκαραγκούνη μετά από οκτώ χρόνια επιστρέφει στην ενεργό δράση για να αγωνιστεί στην γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Κερατέας.

Η πολυπρωταθλήτρια του ελληνικού βόλεϊ που το 2010 και σε ηλικία 35 ετών αποσύρθηκε από την ενεργό δράση μεγαλώνει τα τρία της αγγελούδια και παράλληλα πήρε την απόφαση να αγωνιστεί και πάλι ενισχύοντας την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας του συλλόγου. Παράλληλα θα διατηρήσει την θέση της ως προπονήτρια στις παγκορασίδες.

Το εντυπωσιακό είναι πως η 43χρονη πλέον Γκαραγκούνη θα έχει προπονητή τον πρώην Γενικό Γραμματέα της ΕΟΠΕ Παναγιώτη Σιδέρη, ενώ πρόεδρος του συλλόγου είναι ο πρώην ταμίας της ΕΟΠΕ Θανάσης Ρέρρας ο οποίος μετά τις εκλογές που έγιναν τον Ιούνιο πήρε την σκυτάλη από τον Γιώργο Κόκκινο.

Η επιστροφή της Γκαραγκούνη αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, ενώ οι πληροφορίες λένε πως η Μαρία προσπαθεί να πείσει και την αδελφή της Νίκη να κατέβει και πάλι στους αγώνες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ