1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-09-2017 20:39

«Ανεβάζει στροφές» ο Ιωνικός

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Με αμείωτη ένταση  και διπλές προπονήσεις, συνεχίζεται η προετοιμασία του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας αφού η ομάδα βρίσκεται στην 2η εβδομάδα προετοιμασίας.
 Ήδη έχουν επιστρέψει και οι τρείς  αθλήτριες ( Ντορντόΐ, Τζαφέρη, Πολυζωίδη) που λόγω επαγγελματικών, ή άλλων  υποχρεώσεων, δεν είχαν καταφέρει να παρακολουθήσουν  τις προπονήσεις της 1ης εβδομάδας και όλες μαζί πλέον,  ακολουθούν απερίσπαστα –δείχνοντας ιδιαίτερη διάθεση και συνεργασία- το πρόγραμμα που έχει επιλέξει  ο προπονητής Γιάννης Λαδιανός, δίνοντας έμφαση κυρίως στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης.

Όπως είναι ήδη γνωστό, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΙΩΝΙΚΟΥ για το φετινό δύσκολο πρωτάθλημα, θα αρχίσουν στις 16/10/2017 με την προσδοκία στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου να έχουν επιτευχθεί οι στόχοι της ομάδας,  ενώ λίγο νωρίτερα, στις αρχές του μήνα δηλαδή ,θα ξεκινήσουν και τα παιχνίδια κυπέλλου.  







Διαβάστηκε 4546 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ