Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
28-07-2017 19:48

Διπλό «χτύπημα» με Καμπούρη, Κυριαζίδου

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενισχύει το ρόστερ του ο Ιωνικός με την απόκτηση της κεντρικής Ρούλας Καμπούρη και της πασαδόρου Ιωάννας Κυριαζίδου

Αναλυτικά:

Σε δύο ακόμα μεταγραφές που θα ενισχύσουν περισσότερο το ρόστερ του για την νέα χρονιά προχώρησε ο ΙΩΝΙΚΟΣ Α.Σ, αφού ενέταξε στο δυναμικό του, την κεντρική Ρούλα Καμπούρη , 22 χρονών, 1,80 m και την Δραμινή Ιωάννα Κυριαζίδου πασαδόρο 25 ετών 1,73 m.

Η διοίκηση και ο προπονητής του ΙΩΝΙΚΟΥ τις καλωσορίζουν και τους εύχονται υγεία, καλή δύναμη και επίτευξη όλων των στόχων τους.

Η ομάδα του ΙΩΝΙΚΟΥ Α.Σ τελείωσε χθες τις προπονήσεις του στο κλειστό της Ν. Φιλαδέλφειας και η διοίκηση, οι αθλήτριες και ο προπονητής Γιάννης Λαδιανός αφού παρέδωσε στις αθλήτριες του το πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες των διακοπών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Δευτέρα 28/8/2017.

Τέλος ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Λαδιανός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλες τις αθλήτριες που έδωσαν το παρών –δοκιμάζοντας τις δυνάμεις τους- στις προπονήσεις του τελευταίου μήνα και να τους ευχηθεί τα καλύτερα για τον δρόμο που διάλεξε καθεμιά τους και ποιος ξέρει; Πιθανόν στο μέλλον να προκύψει κάποια συνεργασία.
Διαβάστηκε 4606 φορές