1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
25-07-2013 23:43

«Γιαννιώτισσα» η Μωραϊτίδου

Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης (24.7.1992) ύψους 1,80  ακραίας Νάντιας Μωραϊτίδη από τον Ηρακλή Κηφισιάς.

Ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ σε ηλικία 13 χρονών. Αγωνίστηκε στον Παπάγο, Βάρη, Αγία Παρασκευή, και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ηρακλή Κηφισιάς στην Α1 Γυναικών.

 Η 21χρονη αθλήτρια δήλωσε στο site του συλλόγου (www. agsi-volley.gr):

«Γνωρίζω πολύ καλά σε ποιον σύλλογο έρχομαι. Ο Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων έχει πολύ βαριά φανέλα  λόγω της ιστορίας που τον συνοδεύει.  Μεγάλο κίνητρο για μένα υπήρξε η φιλότιμη και οργανωμένη δουλειά που γίνεται από τους  ανθρώπους του συλλόγου, προκειμένου να ενδυναμώσουν τον ΑΓΣΙ. Το προσωπικό μου στοίχημα, είναι να δικαιώσω την διοίκηση, τον κ. Σκούρα, και το νέο μου προπονητή  για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, και να βοηθήσω τον ΑΓΣΙ με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε μαζί με τις συμπαίκτριες μου να δημιουργήσουμε ένα  σύνολο ικανό  να φέρει τον σύλλογο στην Α1, μια κατηγορία αντάξια της ιστορίας του και φυσικά για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που θα έρθει να μας στηρίξει. Γνωρίζω ότι στο πρωτάθλημα θα αντιμετωπίσουμε ανταγωνιστικές ομάδες και παίκτριες που έχουν πλούσιες παραστάσεις από την κατηγορία, θεωρώ όμως ότι μέχρι τότε θα είμαστε προετοιμασμένες και πανέτοιμες να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Η περιοχή έχει αποδείξει ότι αγαπάει το άθλημα, και είμαι βέβαιη ότι οι φίλαθλοι μας βλέποντας το έργο αυτό που συντελείται στον σύλλογο θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας, νιώθοντας ξανά υπερήφανος για τον διαχρονικότερο εκπρόσωπο της πόλης τους».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ