Εκτυπώστε τη σελίδα
20-01-2020 20:23

Ο θρύλος Καρμέλο Πιτέρα έκοψε την πίτα στον Γ.Σ.Κερατέας

Παρουσία του θρύλου του ιταλικού και παγκοσμίου βόλεϊ Καρμέλο Πιτέρα ο Γ.Σ.Κερατέας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα το βράδυ της Κυριακής στο κατάμεστο από γονείς και αθλητές Κλειστό Γυμναστήριο Κερατέας Ι. Μέγγουλης.

Ο Ιταλός προπονητής Καρμέλο Πιτέρα που θεωρείται αυθεντία στο άθλημα περνάει πολλές ημέρες του χρόνου σε ιδιόκτητο σπίτι που έχει στα νότια προάστια.

Οπως είπε δέχτηκε με χαρά και ενθουσιασμό όχι μόνο την πρόσκληση για να παραβρεθεί στην πρωτοχρονιάτικη πίτα αλλά και να συνεργαστεί με τον Γ.Σ.Κερατέας σε επίπεδο ανάπτυξης και ακαδημιών. Μάλιστα στον χαιρετισμό του μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο του Γ.Σ.Κερατέας Θανάση Ρέρρα αλλά και την υπεύθυνη ακαδημιών Δήμητρα Λυκογιάννη. Μάλιστα Ρέρρας και Λυκογιάννης ομιλούν τη μητρική γλώσσα του Ιταλού τεχνικού και έτσι υπάρχει άμεση επικοινωνία.

«Αισθάνομαι σα να βρίσκομαι στο σπίτι μου. Χαίρομαι να βρίσκομαι μεταξύ γονέων και ανθρώπων του αθλητισμού. Ευχαριστώ για την φιλοξενεία και από την πλευρά μου θα κάνω προσπάθεια να φέρουμε περισσότερα παιδιά στο βόλεϊ και να μάθουμε το βόλεϊ σε όσα ήδη το έχουν ξεκινήσει», δήλωσε ο Πιτέρα και τίμησε αθλητές του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2019.

Γενημένος στις 11 Οκτωβρίου 1994 στην Κατάνια της Ιταλίας έχει διατελέσει επί σειρά ετών προπονητής της Εθνικής Ιταλίας αλλά και των Εθνικών ομάδων της Αιγύπτου και του Κατάρ.

Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Δημήτρης Λουκάς, ο βουλευτής Ν.Δ. Αν. Αττικής κος Βασίλης Οικονόμου, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής, Πρόεδροι -εκπρόσωποι φορέων - Αθλητές και πλήθος κόσμου.

«Ο Γ.Σ.Κερατέας χρόνο με το χρόνο διευρύνει τους ορίζοντες του και τις επιτυχίες του σε όλα τα αθλήματα. Εχουμε προγραμματίσει δράσεις και αναπτυξιακές προσπάθειες σε όλα τα τμήματα σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος και οι επιτυχίες των αθλητριών και των αθλητών μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε. Ο Γ.Σ.Κερατέας χρειάζεται στήριξη από όλους ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αθλητισμού και του πολιτισμού όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε όλη την Ελλάδα», είπε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο πρόδρος του Γ.Σ.Θανάσης Ρέρρας.

 

1.jpg8.jpg2.jpg4.jpg9.jpgrerras.jpgpittera-rerras.jpg6.jpg7.jpg5.jpg3.jpg

 

 

Media