1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
05-12-2019 22:14

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Αυτά έγιναν στο «χρυσό» σετ

Επεισοδιακό ήταν το χρυσό σετ στον δεύτερο ημιτελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο ΠΑΟΚ έκανε δύο ενστάσεις στο 6-10 και στο 9-14 του χρυσού σετ και ζητάει την επανάληψη του χρυσού σετ.

 

Δύο φάσεις αποφασίστηκαν ως μη γενόμενες στο 6-10 και στο 9-14 επειδή όταν ζητήθηκε βίντεο ρέφερι, ο δεύτερος διαιτητής Στέλιος Παπακοσμάς όταν έκανε τον έλεγχο των φάσεων διαπιστώθηκε πως υπήρχαν λάθος υποδείξεις από τους διαιτητές.

Στο 6-10 κάρφωσε ο Κουμεντάκης, η μπάλα χτύπησε στο μπλοκ του ΠΑΟΚ και στη συνέχεια στο στήθος του Βουλκίδη και έφυγε άουτ. Ο Παπαδογούλας σφύριξε «τέσσερις» μπαλιές σε βάρος του Ολυμπιακού και το σκορ έγινε 7-10. Ο Ολυμπιακός ζήτησε τσάλεντζ ρέφερι και συγκεκριμένα φιλέ από παίκτη του ΠΑΟΚ που έκανε προσπάθεια για μπλοκ. Στην εξέταση του βίντεο δεν προέκυψε παράβαση από παίκτη του ΠΑΟΚ. Προέκυψε όμως πως υπήρχε επαφή της μπάλας από τους μπλοκέρ του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα η επαφή του Βουλκίδη να είναι «πρώτη» και έτσι αποδείχτηκε πως κακώς σφύριξε «τέσσερις μπαλιές» καθώς το χτύπημα του Βουλκίδη ήταν πρώτο χτύπημα και έτσι σφύριξε τη φάση ως «μη γενόμενη» και το σκορ γύρισε στο 6-10.  

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ διαμαρτυρήθηκε έντονα και κατέθεσε ένταση επειδή ο Ολυμπιακός ζήτησε για άλλο λόγο το Τσάλεντζ και τελικά ο πρώτος διαιτητής χρέωσε τη φάση ως «μη γενόμενη».

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους κανονισμούς του Τσάλεντζ ρέφερι οι διαιτητές εφόσον διαπιστώσουν άλλη παράβαση από αυτή για την οποία μία ομάδα ζητά το τσάλεντζ είναι υποχρεωμένοι να την υποδείξουν.

Η δεύτερη φάση έγινε στο 9-14. Ο δεύτερος διαιτητής χρέωσε λανθασμένα φιλέ στον Ολυμπιακό αλλά ο παίκτης του ΠΑΟΚ κάρφωσε άουτ. Ο Ολυμπιακός ζήτησε πάλι βίντεο τσάλεντζ όπου και εκεί φάνηκε το διαιτητικό λάθος (λάθος χρέωση φιλέ) και πάλι ο πρώτος διαιτητής θεώρησε τη φάση ως μη γενόμενη. Τελικά ο αγώνας τελείωσε με επίθεση του Κουμεντάκη.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ