1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-03-2015 14:50

Πίτα ΕΣΠΑΑΑ: Στη μνήμη της Αγγελικούλας και το μήνυμα Καραμπέτσου (φωτό)

Cannot find volleynews.v2/ENOSEIS/ESPAAA/PITA-2015 folder inside /var/www/volleynews.gr/images/volleynews.v2/ENOSEIS/ESPAAA/PITA-2015/ folder.
Admiror Gallery: 4.5.0
Server OS:nginx/1.14.0
Client OS:Unknown
PHP:5.6.38
Με ευχές για μία καλύτερη αγωνιστική χρονιά, αποκαλύψεις αλλά και μηνύματα για το μέλλον του βόλεϊ η ΕΣΠΑΑΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας βραβεύοντας τους κορυφαίους της χρονιάς που πέρασε αλλά και ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο άθλημα.

«Σε μία πολύ δύσκολη περίοδο που τα έσοδα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, η ΕΣΠΑΑΑ και τα τα σωματεία σηκώνουν με επιτυχία ένα πολύ μεγάλο βάρος για να βγάλουν εις πέρας τις διοργανώσεις αλλά και την ανάπτυξη του βόλεϊ», είπε ο πρόεδρος της ΕΣΠΑΑΑ Κώστας Αλαγιάννης, ενώ ο Γενικός Γραμματέας Χρήστος Σύλλας τόνισε: «Το έργο μας είναι δύσκολο. Η ΕΣΠΑΑΑ παρουσιάζει πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα και σε δύσκολους καιρούς αντέχει τις προκλήσεις».

Ο αντιπρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιάννης Στουραΐτης μίλησε για την έμφαση που πρέπει να δοθεί   στη βάση του αθλήματος και στις Ενώσεις. «Αγωνιστικούς χαιρετισμούς» με μήνυμα ενότητας και συνεργασίας με την ΕΣΠΑΑΑ απηύθυνε ο αντιπρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Νεκτάριος Χαλβατζής, ενώ ο πρόεδρος του ΣΕΠΠΕ Κώστας Χαριτωνίδης είπε πως οι παράγοντες του βόλεϊ έχουν σημαντικούς προορισμούς και μεγάλες προκλήσεις με σκοπό την ανάπτυξη του αθλήματος.

Δήλωση με νόημα έκανε ο παλαίμαχος διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος μετά την βράβευση του προαναγγέλοντας την ενεργό επιστροφή του στο άθλημα ως παράγοντας σε ένα χρόνο από σήμερα αφήνοντας να εννοηθεί πως θα εμπλακεί με τα κοινά του αθλήματος!

Ο προπονητής του Βύρωνα Μάριος Παπαδούρης που τιμήθηκε στην εκδήλωση αφιέρωσε το βραβείο του στην 12χρονη Αγγελική που ήταν αθλήτρια του συλλόγου και μαθήτρια της ΣΤ΄τάξης του 1ου Δημοτικού Βύρωνα που πριν τέσσερις ημέρες έφυγε από τη ζωή από πνευμονία.

Μεταξύ των ανθρώπων που τιμήθηκαν για την πολυετή προσφορά τους στο βόλεϊ ήταν και ο «δικό μας» δημοσιογράφος Κώστας Ασημακόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στον ενεργό ρόλο των σωματείων, των παραγόντων και των προπονητών στο κεφάλαιο της ανάπτυξης αλλά και της προβολής του αθλήματος.

Αποκάλυψη δεν έκανε μόνο ο Γιώργος Καραμπέτσος, αλλά και η μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ Απόστολος Κόντος ο οποίος είπε πως ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από το βόλεϊ και όχι το μπάσκετ καθώς ήταν μέλος της ομάδας βόλεϊ του Ιωνικού Ν.Φ.

Οι βραβεύσεις

* Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τη βράβευση του προέδρου του ΠΑΚ Χαλανδρίου Παναγιώτη Τζήμου. Το βραβείο παρέλαβε ο Νίκος Σκιαδάς από τον Κώστα Αλαγιάννη. Τιμήθηκαν ακόμα:

* Ο παλαίμαχος αθλητής, πρόεδρος και πλέον πρόεδρος της ΑΕ Καρύστου Ελευθέριος Μπουρνέλος. Τη βράβευση έκανε ο Γιάννης Στουραΐτης.

* Η παράγοντας του σωματείου ΑΕ Αγ.Παρασκευής Αργυρώ Μπονάρου. Το βραβείο παρέλαβε ο Αθανάσιος Δημακόπουλος από τον Απόστολο Κόντο.

* Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Γιώργος Καραμπέτσος. Τη βράβευση έκανε ο Κυριάκος Παναγόπουλος.

* Ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Βασίλης Ράπτης. Τη βράβευση έκανε ο Νεκτάριος Χαλβατζής.

* Ο δημοσιογράφος Κώστας Ασημακόπουλος. Τη βράβευση έκανε ο Κώστας Χαριτωνίδης.

* Ο προπονητής Μάριος Παπαδούρης. Τη βράβευση έκανε ο Ανδρέας Βαλσαμής.

* Ο αθλητής Φίλιππος Ορφανός. Τη βράβευση έκανε η Ευγενία Παπαγεωργίου.

* Η αθλήτρια Φλώρα Λουκατάρη. Τη βράβευση έκανε ο Χρήστος Σύλλας.

* Ο παράγοντας Γιώργος Λάμπρου. Τη βράβευση έκανε ο Δημήτρης Καλαϊτζής.

* Η ομάδα εφήβων του Πανελληνίου Γ.Σ. για τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Εφήβων 2013-14. Τη βράβευση στον Παναγιώτη Γκιαούρη και τους παίκτες του έκανε ο Μιχάλης Αηδονίδης.

* Η ομάδα Νεανίδων του ΑΟ Μαρκόπουλου για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013-14. Την απονομή έκανε η Μπούλα Τουρσοούγκα.

* Η ομάδα Παίδων του ΣΑ Κολεγίου Αθηνών για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2013-14. Το βραβείο παρέλαβε ο Θανάσης Μαργαρίτης από τη Βέρα Λάγιου.

* Η ομάδα του ΑΟ Πολιτείας ανδρών για τη 3η θέση στο Εθνικό περιφερειακό πρωτάθλημα ανδρών. Την απονομή έκανε η Κάτια Ηλιοπούλου.

* Η ομάδα ανδρών της ΑΕ Γκράβας για τη 3η θέση στη τοπική κατηγορία. Την απονομή σε αντιπροσωπεία αθλητών έκανε ο Σταύρος Μαυρικίδης.

* Η ομάδα γυναικών ΑΕ Αθήνα Μαγκουφάνας 2004  για τη 3η θέση στη τοπική κατηγορία. Την απονομή έκανε ο Δημήτρης Γεωργίου.

* Η ομάδα γυναικών του Τυφώνα για την 3η θέση στο πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίας. Την απονομή έκανε ο Παύλος Σταθόπουλος.
Απουσίασαν εκπρόσωποι του Γ.Σ.Ηρακλής Κηφισιάς και της Νίκης Αμαρουσίου και οι βραβεύσεις τους δεν έγιναν.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ