1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-12-2013 19:51

Θεόδωρος Μπάεφ: «Ευχαριστώ τον Εθνικό για την τιμή της βράβευσης»

Ο Θεόδωρος Μπάεφ απέστειλε απάντηση στη δήλωση του Αλέκου Παρασκευόπουλου ότι αποτελεί «ντροπή του Εθνικού»:

«Με αφορμή την απονομή της τιμητικής πλακέτας θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του Εθνικού για την μεγάλη τιμή. Ευχαριστώ επίσης όλους τους φιλάθλους στο κατάμεστο κλειστό της Αλεξανδρούπολης για το χειροκρότημα και τους πρώην και νυν αθλητές, προπονητές και παράγοντες του Εθνικού για τα ειλικρινή τους συγχαρητήρια.

Απαντώντας σε ένα ανυπόγραφο άρθρο με μεγάλη δόση κακοήθειας το οποίο σημειωτέων δεν αναπαράχτηκε από κανένα άλλο ιστότοπο που ασχολείται με το βόλεϊ θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τα εξής:

Ποτέ και για κανένα λόγο δεν είχα δικαστική διαμάχη με τον ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η μόνη ένταση που υπήρξε την περίοδο της μεταγραφής μου ήταν όταν απαίτησα να έχω ενεργό ρόλο στην απόφαση σε ποια ομάδα θα συνεχίσω την καριέρα μου με βάση και το αγωνιστικό κομμάτι και όχι μόνο το χρηματικό αντάλλαγμα.

Φεύγοντας από την Αλεξανδρούπολη όχι μόνο δεν έκλεψα καμία κουρτίνα, πιρούνι η πολύτιμο βάζο από το σπίτι στο οποίο διέμενα, αντιθέτως για την μεταγραφή μου το 1997 στον ΑΟ Ορεστιάδας-Diana ο ΜΓΣ Εθνικός έβαλε στα ταμεία του 35.000.000 δραχμές.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

Με εκτίμηση,
Θόδωρος Μπάεφ

ΥΓ. Θεωρώ υποτιμητικό να σχολιάσω έναν άνθρωπο ο οποίος έχει εισέλθει στο χώρο του βόλεϊ με μοναδικά προσόντα το επώνυμο του και την ιστορία του Εθνικού».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ