1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-09-2013 10:20

Πρεμιέρα οι γυναίκες του ΠΑΟΚ με υψηλούς στόχους

Η ανανεωμένη ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την προετοιμασία της την Δευτέρα και μάλιστα οι πρώτες προπονήσεις γίνονται με ασκήσεις ενδυνάμωσης στην παραλία.



Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στον τέταρτο χρόνο ζωής και από τη σεζόν 2012-13 αγωνίζεται στην Β Εθνική γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Τη σεζόν 2012-13 ο ΠΑΟΚ τερμάτισε στην 7η θέση αλλά για τη νέα περίοδο και με δεδομένες τις μεταγραφικές κινήσεις οι στόχοι είναι υψηλότεροι.

Στο νέο πρωτάθλημα με την άνοδο της Ελπίδας Αμπελοκήπων και του Ναυαρχου Βότση στην Α2 γυναικών αλλά και τον υποβιβασμό του Αετού, τις θέσεις τους παίρνουν οι  Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Αγ. Νικόλαος Μηχανιώνας και Παναθλητικός Συκεών.

Το νέο πρωτάθλημα θα αποτελείται από τις Α.Σ.Κ. Λαγκαδά, Μ.Ε.Ν.Τ., Χ.Α.Ν.Θ., Μέγας Αλέξανδρος, Π.Α.Ο.Κ., Α.Ο.Δ. Θερμαϊκού, Β.Α.Ο., Γαλαξίας, Αριστοτέλης Επανομής, Κεραυνός Ωραιοκάστρου, Αγ. Νικόλαος Μηχανιώνας, Παναθλητικός Συκεών.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα γίνει στις 6 Οκτωβρίου και η κλήρωση των αγωνιστικών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2/9 στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ στο Αλεξάνδρειο.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ