1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-07-2013 12:02

Πρωταθλήτρια η Ελπίδα στο πιο ανατρεπτικό πρωτάθλημα

Γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις σε όλα τα τμήματα του βόλει ήταν η αγωνιστική σεζόν 2012-2013 για τον Α.Σ Ελπίς Αμπελοκήπων. Μέσα από το επίσημο site του συλλόγου θα γίνεται ξεχωριστά αναφορά σε κάθε τμήμα ξεχωριστά για την αγωνιστική τους παρουσία κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.

Απίστευτες συγκινήσεις πρόσφερε στο σύλλογο η γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων που αγωνίζονταν στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ. Η φρέσκια και ανανεωμένη σε έμψυχο υλικό ομάδα γυναικών της Ελπίδας Αμπελοκήπων κατάφερε όχι μόνο να δέσει γρήγορα σαν ομάδα αλλά και να κάνει την ολική ανατροπή στους τελικούς του πρωταθλήματος κατακτώντας το πρωτάθλημα και μαζί και την άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Τίποτα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν προμήνυε την εξέλιξη και την επιτυχία που θα ακολουθούσε. Διοίκηση και τεχνική ηγεσία έβλεπαν το κάθε ματς ξεχωριστά και ακόμα και στα άτυχα αποτελέσματα στήριζαν τις νεαρές αθλήτριες που με πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια κατέκτησαν την κορυφή. Στόχος της διοίκησης ήταν να δώσει χρόνο στα νεαρά κορίτσια και στις αθλήτριες που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι και δέσουν σαν σύνολο και σταδιακά να διεκδικήσουν τίτλους και επιτυχίες. Τελικά η ομάδα έδεσε πολύ γρήγορα και η μεγάλη δίψα των κοριτσιών για διάρκριση έφερε την επιτυχία. Δεν έλειψαν και οι κακοτυχίες με τραυματισμούς και απώλειες βαθμών που έφεραν και την αλλαγή στο πάγκο της τεχνικής ηγεσίας με τη Σούζη Παπαδοπούλου να αποχωρεί από το σύλλογο και τον Γιώργο Γεωργιάδη να επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια οδηγώντας την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά το μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα άρχισε να φαίνεται από το δεύτερο γύρο, όταν και η Ελπίδα άρχισε να πατά γερά μέσα στο γήπεδο και να παίρνει τη μία νίκη μετά την άλλη πιάνοντας στην κορυφή τον Ναύαρχο Βότση.

Ακολούθησαν σκληρές μάχες στα ημιτελικά του πρωταθλήματος με την Ελπίδα Αμπελοκήπων αν και είχε το προβάδισμα με 2-0 στις νίκες να ισοφαρίζεται σε 2-2 στη σειρά από τον ΑΣΚ Λαγκαδά και να παίρνει την πρόκριση στους μεγάλους τελικούς στο πέμπτο παιχνίδι λυγίζοντας στο τάι μπρέικ την αντίπαλο ομάδα.

Η Ελπίδα Αμπελοκήπων ξεκίνησε με μειονέκτημα έδρας τους τελικούς με τον Ναύαρχο Βότση να πανηγυρίζει μέσα στην έδρα του τη νίκη με 3-2 και να παίρνει προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των τελικών. Η Ελπίδα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Με εκπληκτική εμφάνιση και περίσσιο πάθος νίκησε μέσα στο Ι.Λεμονίδης τον Ναύαρχο Βότσο με 3-2 και ισοφάρισε σε 2-2 στις νίκες στέλνοντας την υπόθεση του τίτλου σε πέμπτο τελικό. Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι η Ελπίδα έσπασε την έδρα του Βότση με 2-3 και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας εξασφαλίζοντας την άνοδο της στην Α2 κατηγορία των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Για την επιτυχημένη πορεία της γυναικείας ομάδας ο έφορος του τμήματος κ.Άγγελος Ταλαμπίρης τόνισε: "Ήταν μια πολύ εκπληκτική χρονιά για το γυναικείο τμήμα που κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαζί και την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Σε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ανατρεπτικό πρωτάθλημα με αξιόλογους και μαχητικούς αντιπάλους η ομάδα μας κατάφερε να δέσει μέσα από τις δυσκολίες, να φτιάξει χαρακτήρα και να βγει πιο δυνατή παίζοντας κόντρα σε πολύ καλούς αντιπάλους. Ν α δώσω συγχαρητήρια στον Ναύαρχο Βότση για την πολύ καλή του παρουσία και για την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Ξεκινήσαμε τη χρονιά χωρίς να λέμε μεγάλα λόγια, αφήσαμε την ομάδα να δουλέψει και στο τέλος γευτήκαμε τους καρπούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθεια και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τους ανήκουν πολλά μπράβο γιατί εκτός από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις είχαν και μεγάλο φόρτο με τα μαθήματα τους".

ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ 
Μπολέτου Κατερίνα
Μπολέτου Μαρία
Νικολαϊδου Σέβη
Σιδηροπούλου Ροδή
Δέμπη Άντζελα
Σουπιώνη Ελένη
Καλαντάντζε Άννα
Μπηλιούρη Κική
Καραμούτσα Αθηνά
Παπάζογλου Κατερίνα
Λουτατίδου Ιώ
Ντολοπούλου Σταυρούλα 
Νώτη Πηνελόπη
Φωτιάδου Εβίνα
Δάκου Λιάνα 
Τόσιογλου Έβελινα 
Θεοδωρακοπούλου Μαριέτα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ