1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-01-2020 15:48

ΕΠΕΣΘ: Στη Μίκρα το Final-4 κυπέλλου ανδρών (4-5/1) που ειναι αφιερωμένο στη δωρεά μυελού των οστών

Tο διήμερο 4-5 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί στο Ε.Γ. Μίκρας το Final-4 του κυπέλλου ανδρών ΕΠΕΣΘ, με την συμμετοχή των ΕΟΣ, Ακαδημίας Όλυμπος, Ένωσης Τούμπας και Αίαντα Ευόσμου.

Η διοργάνωση αφιερώνεται στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών και την Τράπεζα Εθελοντών που διατηρεί ο σύλλογος «Όραμα Ελπίδας». Κατά την διάρκεια των αγώνων όποιος επιθυμεί μπορεί να ενημερωθεί και να εγγραφεί ως εθελοντής δότης (ηλικιακή ομάδα 18-45 ετών).

 Φάρμακα για το Φίλυρο

Παράλληλα, θα συγκεντρωθούν φάρμακα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο, τόσο κατά τη διάρκεια των ημιτελικών όσο και στο φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί πριν την έναρξη του τελικού, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 15.00.

Αυτό θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των αθλητριών του Κλιμακίου που είναι γεννημένες το 2004 και 2005 και αυτών που είναι γεννημένες το 2006 και 2007.
Επίσης, τα φάρμακα θα συγκεντρώνονται και στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ τις εργάσιμες μέρες και ώρες.

Αναλυτικά η λίστα με τις βασικές ανάγκες σε είδη φαρμακείου: θερμόμετρα, αντιφθειρικά και για πρόληψη και για θεραπεία, αντιβηχικά σιρόπια, αντιβίωση Sir Ceclor, οtrivin παιδικό και ενηλίκων, δερματικές αλοιφές (fusidine, dactarine), αντιαλλεργικό Sir Xozal, αυτοκόλλητες γάζες σε διάφορα μεγέθη.

Το πρόγραμμα του Final-4:

Σάββατο 4/1

17.30 ΕΟΣ-Ακαδημία Όλυμπος

19.00 Ένωση Τούμπας-Αίας Ευόσμου

Κυριακή 5/1

17.00 Τελικός

Αξίζει να σημειωθεί πώς η διοργάνωση είναι αφιερωμένη και στη μνήμη του παλιού διαιτητή και μέλους της ΕΔ/ΕΠΕΣΘ, Νικολάου Εμμανουήλ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ