1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
31-03-2018 00:14

ΕΠΕΣΘ: Ημι-τελικοί θρίλερ στην Β' εθνική γυναικών

Παράταση στην αγωνία έχουμε στα πλέι οφ της Β΄εθνικής γυναικών ΕΠΕΣΘ, καθώς οι δύο ημιτελικοί θα χρειαστούν πέμπτο παιχνίδι για να ξεκαθαρίσουν οι δύο ομάδες που θα μονομαχήσουν για τον τίτλο. και την άνοδο στην Α2 γυναικών.

Ο Ηρακλής νίκησε 3-2 την Ακαδημία Πρωταθλητών Πέυκων και έφερε την σειρά στο 2-2 μαζί με τα αποτελέσματα της κανονικής περιόδου και όλα θα κριθούν την Κυριακή το βραδυ στο ΔΑΚ Πεύκων.

Το ιδιο ισχύει και για το ζευγάρι Μυγδονιακός-Ηρακλής Γέφυρας.Ο τελευταίος επικράτησε 3-0 στο τέταρτο ματς και πλέον η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει αύριο Κυριακή στο ΔΑΚ Μυγδονίας.

ΠΛΕΙ ΟΦ

Ημιτελικός 1 - 4

25/3:Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων-Ηρακλής 3-1 (μεταφορά: 3-0, 2-3), 28/3 Ηρακλής –Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων 3-2,  

Κυριακή1/4 ΔΑΚ Πεύκων 19.30

Ημιτελικός 2-3

25/3:Μυγδονιακός-Ηρακλής Γέφυρας 3-1 (μεταφορά 1-3, 3-1). 28/3 Ηρακλής Γέφυρας-Μυγδονιακός 3-0, 

Κυριακή 1/4 ΔΑΚ Μυγδονίας 20.00

Τα σετ 3--0(26-24,25-20,25-22)

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Τρύψια Άντζυ) Τσιτσιπλάμη, Μποσταντζόγλου, Αξάρη, Χατζησακούλα Χριστίνα, Μυλωνά, Χατζίκου Δάκου (λ), Μαράνα (λ) Ρωφαλίκου, Καραντάκη, Γιάμπαστου - Πουλέκα, Λεούδη, Χατζηευστρατίου, Λάκη

.ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ: (Μηλοβιανού Ελευθερία) Χαλιαμπάλια, Μπίτση Λιλιοπούλου, Παπαδοπούλου, Σταυροθεοδώρου,, Κοντονάσιου, Κοντογιάννογλου (λ), Κούγκα Ανδρομάχη (λ), Κελπέκη, Καφετζή, Τερζόγλου,, Τζινλή.

Σχετικά άρθρα

  • Πανελλήνιο αγοριών Κ21: Πήγασος Πολίχνης, Ηρακλής, Μίλωνας και Πανερυθραϊκός στην τετράδα
    Ο Πήγασος Πολίχνης και ο Ηρακλής είναι οι δύο ομάδες του βορρά που εξασφάλισαν το εισιτήριο για την τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος αγοριών Κ21. 
  • Ο Αντρέϊ Κράβαρικ στον Κρόνο Καλαμαριάς!
    Την συνεργασία με τον Αντρέϊ Κράβαρικ γνωστοποίησε ο Κρόνος Καλαμαριάς. Ο Ελληνοσλοβάκος βετεράνος αθλητής συμφώνησε με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Ακαδημίας.
  • Επέστρεψε στον Ηρακλή ο Στέλιος Τζιουμάκας
    Στον Ηρακλή επέστρεψε ο Στέλιος Τζιουμάκας. Ο 25 χρονος (1μ98) ακραίος έδωσε τα χέρια με τους «κυανόλευκους» του «γηραιού», ώστε να τον ενισχύσει στην προσπάθεια του για άνοδο από την Πρι Λιγκ στη Volley League.
  • Τουρνουά Γυναικών στο ΔΑΚ Περαίας
    Τουρνουά γυναικών διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 9-10/10 η ομάδα του Περσέα που αγωνίζεται στην Β΄εθνικη ΕΠΕΣΘ, στο ΔΑΚ Περέας. Στα παιχνίδια θα πάρουν μέρος η Ελπίδα Αμπελοκήπων και ΑΟ Καβάλας απο την Α2, οι Μακεδόνες Αξιού από την Πρι Λιγκ.
  • Στα «κυανόλευκα» Παπαδημητρίου και Δημητριάδης
    Αγωνιστική επανεκκίνηση κάνει και πάλι ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης από την Β΄εθνική της ΕΠΕΣΘ, με προπονητή τον Αντρεϊ Κράβαρικ και δύο σημαντικές προσθήκες στην προσπάθεια του, να συγκροτήσει ένα ισχυρό ρόστερ. Πρόκειται για τον 36 χρονο λίμπερο-ακραίο Θοδωρή Παπαδημητρίου (φωτό) και τον 27 χρόνο πασαδόρο, Δημήτρη Δημητριάδη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ