1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
27-04-2015 12:19

Ο Καμπανιακός στην Α2 γυναικών

Eπειτα από τρεις δραματικούς τελικούς, ο Καμπανιακός αναδείχτηκε πρωταθλητής της Β Εθνικής Γυναικών (Γ Ομιλος) κερδίζοντας στην Χαλάστρα την ΜΕΝΤ με 3-1 και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Α2. Η ομάδα του Κώστα Αγγουρά μπήκε στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας και προηγούμενη με 2-0 νίκες, ωστόσο η ΜΕΝΤ κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά στα Play Off.
Η επικράτηση του Καμπανιακού στηρίχτηκε κυρίως στο καλό του σέρβις, που αποδιοργάνωσε την υποδοχή της ΜΕΝΤ και περιόρισε τις επιθετικές της λύσεις. Κομβικό για την έκβαση του τελικού ήταν το τρίτο σετ, στο οποίο η ΜΕΝΤ προηγήθηκε με 19-14, αλλά ο Καμπανιακός κατάφερε να ανατρέψει τη διαφορά και να περάσει μπροστά με 21-20. Η ομάδα της Τούμπας είχε και χαμένο σετ μπολ (23-24), με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να προηγηθούν 2-1 και να μπουν καλύτερα στο τέταρτο σετ (7-1), βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη τους.

Τον τελευταίο πόντο ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί στο ασφυκτικά γεμάτο γυμναστήριο της Χαλάστρας και πυροτεχνήματα έξω από αυτό, όταν ο Δήμαρχος Δέλτα Μίμης Φωτόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΕΣΘ Βαγγέλης Ντινόπουλος απένειμαν το κύπελλο του πρωταθλητή στην αρχηγό του Καμπανιακού Θεοδώρα Ρογκότη.

Τα σετ: 23-25, 25-13, 26-24, 25-21
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Αγγουράς): Κρ. Μητροπούλου, Σ. Μητροπούλου, Φαλέγκου, Γερακούδη, Ροΐδου, Ρογκότη, Παππά (λ) - Κελπέκη.
ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Βλαχοδήμου, Φασούλη, Μαλακίδου, Ζιούτα, Κωφίδου, Κωλέττα, Πετρουλάκη (λ) - Προβοπούλου, Νικούλη, Παναγιωτίδου.
 

1 σχόλιο

  • Comment Link vardaris Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:09 posted by vardaris

    Σύμφωνα με τη Γενική προκήρυξη Πρωταθλημάτων 2014-2015 κεφάλαιο Β παραγρ. στ σελίδα 5 δεν προβλέπεται τουρνουά ανόδου. Στην Α2 προβιβάζονται μόνο οι πρωταθλήτριες ομάδες των 10 ομίλων του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Γυναικών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ