Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
Εκτυπώστε τη σελίδα
20-04-2015 12:25

Έτοιμη για νέα ανατροπή η ΜΕΝΤ

Ομάδα των ανατροπών είναι η ΜΕΝΤ στα φετινά Play Off της Β Εθνικής Γυναικών. Μετά την έδρα του Γαλαξία, την οποία είχε σπάσει δύο φορές στους ημιτελικούς, η ομάδα του Γιάννη Τσαϊρέλη πέρασε την Κυριακή και από την Χαλάστρα, κερδίζοντας στον πρώτο τελικό τον Καμπανιακό με 3-0 (25-19, 25-19, 25-19). Με την επιτυχία της αυτή η ΜΕΝΤ μείωσε το προβάδισμα του Καμπανιακού σε 2-1 νίκες και θα υποδεχτεί τον αντίπαλό της την Τετάρτη στην Τούμπα.

Η παρουσία του Καμπανιακού στον τελικό δημιούργησε το αδιαχώρητο στο γήπεδο της Χαλάστρας και όσοι δεν βρήκαν θέση στις κερκίδες, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από οθόνη που τοποθετήθηκε στο προαύλιο του γυμναστήριου.

ΚΑΜΠΙΑΝΙΑΚΟΣ (Aγγουράς): Κ. Μητροπούλου, Σ. Μητροπούλου, Ρογκότη, Γερακούδη, Ροΐδου, Φαλέγκου, Παππά (λ) - Κελπέκη, Κηπουρού, Ακριβοπούλου, Γουγούλα.
ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Κωφίδου, Κωλέττα, Βλαχοδήμου, Φασούλη, Μαλακίδου, Ζιούτα, Πετρουλάκη (λ) - Νικούλη, Παναγιωτίδου.

* Το πρόγραμμα των υπόλοιπων τελικών:

ΜΕΝΤ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Τετάρτη 22/4, ΜΕΝΤ 21.30

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ - ΜΕΝΤ (αν χρειαστεί): Κυριακή 26/4, ΔΑΚ Χαλάστρας 19.00

Β ΤΟΠΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΔΥΟ

Την άνοδό τους στην Τοπική Κατηγορία Γυναικών πανηγύρισαν ο Ηρακλής Γέφυρας και η ΑΕ Ωραιοκάστρου, που έκλεισαν την αυλαία του πρωταθλήματος της Β Τοπικής Κατηγορίας στη Νεοχωρούδα. Με τον τίτλο και την άνοδο να έχουν κριθεί εδώ και καιρό, κερδισμένος του τελευταίου ντέρμπι κορυφής ήταν ο Ηρακλής Γέφυρας με 3-1, που κατέκτησε αήττητος τον τίτλο (20 νίκες σε 20 αγώνες).

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ

1. Ηρακλής Γέφυρας
2. ΑΕ Ωραιοκάστρου
3. Περσέας
4. Κεραυνός Αγ. Παύλου
5. Ποσειδών Μηχανιώνας
6. ΑΕΝ Αγ. Τριάδος
7. ΑΠΚ Νεάπολης
8. Εσπερος Θέρμης
9. Ελπίδα Τούμπας
10. Αστέρας Σίνδου
11. ΑΕ Αμπελόκηποι
12. ΑΕ Αξιού
13. ΑΕΝ Πανοράματος
14. ΓΑΣ Ευκαρπίας
15. Ορφέας Σουρωτής
16. Σιθωνιακός