1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
19-09-2014 18:06

Γνωρίστε την Πασχαλίνα Πασσιά

Ο Μακεδονικός μας παρουσιάζει την Πασχαλίνα Πασσιά.



«Είναι μόλις 19 ετών και όμως μετράει 11 χρόνια εμπειρίας στη σάλα. Απο φέτος θα παίζει στην Γυναικεία ομάδα του Μακεδονικού.


Η Πασχαλίνα είναι μια νέα κοπέλα, μια δυνατή αθλήτρια με μεγάλες προοπτικές που σίγουρα θα μας χαρίσει μεγάλες στιγμές συγκίνησης στο μέλλον με τα χρώματα του Μακεδονικού. 


-Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το βόλεϊ και πώς επέλεξες να ασχοληθείς με το συγκεκριμένο άθλημα;
Ασχολούμαι με το βόλεϊ 11 χρόνια. Ξεκίνησα από τις ακαδημίες του Σωματείου Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου σε ηλικία 8 ετών και σε ηλικία 16 χρονών συμμετείχα στην ομάδα των Νεανίδων. Πιο πριν και στην αρχή παράλληλα με το βόλεϊ ασχολούμουν με το κολύμπι, το οποίο μου άρεσε πολύ. Επέλεξα τελικά το βόλεϊ επειδή ήταν ομαδικό άθλημα και μετά από παρακίνηση των γονιών μου, και κυρίως του πατέρα μου.

-Εκτός από παίκτρια στην Γυναικεία ομάδα του Μακεδονικού είσαι και φοιτήτρια στα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Κατορθώνεις να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου, την οικογένειά σου και τους φίλους σου και ταυτόχρονα να προπονείσαι και να σπουδάζεις;
Είναι αλήθεια πως ο ελεύθερός μου χρόνος είναι ελάχιστος. Χρόνο για φίλους και οικογένεια δεν έχω πολύ, αλλά από όλους υπάρχει κατανόηση. Πιστεύω, βέβαια, πως επιβάλλεται να μπορείς να συνδιάζεις τα πάντα, για να μπορείς να έχεις καλύτερη επίδοση σε αυτό που σε ενδιαφέρει περισσότερο.

-Πώς σου αρέσει να περνάς τον ελεύθερό σου χρόνο;
Όπως προανέφερα, δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος ελεύθερος χρόνος. Όταν βρίσκω, προτιμώ να συναντώ φίλους και να βλέπω ταινίες. Μ’αρέσει να μένω και στο σπίτι, ενώ όταν έχει καλό καιρό συνηθίζω να κάνω βόλτα σε κάποιο παραλιακό μέρος. Λατρεύω τη θάλασσα!

-οιοι είναι οι στόχοι σου για φέτος στον Μακεδονικό; Και ποια τα όνειρά σου για το μέλλον;
Φετινός στόχος είναι να μαζέψουμε αρκετούς βαθμούς κάνοντας μία καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Ε.Πε.Σ.Θ. Εκτός από την καλή πορεία, θα ήθελα να τελειώσω τη σχολή μου και στο μέλλον να καταφέρω να εξασκήσω το επάγγελμα της γυμνάστριας που με ενδιαφέρει πολύ»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ