1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
03-04-2014 09:45

Βήμα τίτλου από τον Λαγκαδά

Ο ΑΣΚ Λαγκαδά νίκησε την ΜΕΝΤ με 3-1 (25-16, 16-25, 25-22, 25-21), στον πρώτο τελικό της Β Εθνικής Γυναικών, και πήρε προβάδισμα στη σειρά με 3-1, κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι, με αρκετή ένταση και διεξήχθη στο κατάμεστο γήπεδο των Λαγυνών, παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων. Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 6/4 στο γήπεδο της ΜΕΝΤ (20.00) και ο πρωταθλητής θα ανέλθει στην Α2 Γυναικών, ενώ ο δευτεραθλητής θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία μέσω του Ειδικού Τουρνουά Ανόδου.

ΑΣΚ Λαγκαδά (Ζωλασταθιάδης): Δημητριάδου, Φίλια, Ανδρονικίδου, Σιδηρά, Βλάχου, Τράκα, Τούραλη (λ) - Γκούντα, Αρμουτάκη, Στεργίου, Κλέπκου.

ΜΕΝΤ (Τσαϊρέλης): Μαλακίδου, Φασουλή, Σφυρίου, Μποσταντζόγλου, Παναγιωτίδου, Κωφίδου, Πετρουλάκη (λ) - Νυδριώτη (λ), Αναστασίου, Ζιούτα, Τρύψια.

Οι τελικοί των ανδρών αρχίζουν σήμερα

Την Πέμπτη 3 Απριλίου αρχίζουν οι τελικοί και στην Β Εθνική Ανδρών, όπου αντίπαλοι είναι ο Επίκουρος Πολίχνης και η ΧΑΝΘ. Οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες 1-1 στις νίκες και η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει από την Πολίχνη, αφού ο Επίκουρος έχει το πλεονέκτημα έδρας. Στους ημιτελικούς ο Επίκουρος απέκλεισε τον ΠΟ Μουδανιών με 3-1 νίκες και η ΧΑΝΘ την ΑΕΝ Αγ. Τριάδος με 3-0 νίκες.Το πρόγραμμα των τελικών: ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ-ΧΑΝΘ (1-1): Πέμπτη 3/4, Αλ. Νικολαΐδης 21.30 - Κυριακή 6/4, ΧΑΝΘ νέο 18.30 - Πέμπτη 10/4, Αλ. Νικολαΐδης 21.30 (αν χρειαστεί)

Τελικός ΑΕ Πυλαίας - Καμπανιακός

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 11 Απριλίου το πρωτάθλημα Τοπικής Κατηγορίας Ανδρών Gala, με την διεξαγωγή του τελικού ανάμεσα στην ΑΕ Πυλαίας και τον Καμπανιακό. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Σχολικό Γυμναστήριο Ευκαρπίας (21.30), έδρα της ΑΕ Πυλαίας που τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει την άνοδό τους στην Β Εθνική Ανδρών.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ